Waarom is gezichtsverzorging zo belangrijk?

Niks is belangrijker dan dat uw huid er zo lang mogelijk goed uitziet. Vooral in het gezicht. Elke dag staat de huid dagelijks bloot aan de schadelijke invloeden van buitenaf: uv-straling, kou, hitte en stress. Het is daarom erg belangrijk om uw huid te voorzien van de juiste verzorging. Hoe beter u voor uzelf zorgt hoe langer uw huid er mooi uit blijft zien.
 
Voordat u gezichtsverzorging aanschaft is het belangrijk om te weten wat voor huidtype u heeft. Gebruik gezichtsverzorging waar uw huid om vraagt! Koop niet zomaar een crème.
Het zou zonde zijn als de crème averechts werkt en uw huid geïrriteerd raakt. In de webshop van Wellsana vindt u een exclusief assortiment met hoogwaardige crèmes waaronder antirimpelcrème en pigmentvlekken crème.   
 
Antirimpelcrème
Er blijven altijd veel vragen open staan wat betreft antirimpelcrème. Worden de rimpels werkelijk minder? Kunnen rimpels ook worden voorkomen? En ga zo maar door. Bij elk persoon is het anders. De ene persoon zal snel rimpels krijgen en de ander veel minder of pas op een latere leeftijd. Bestaande rimpels zullen nooit helemaal verdwijnen maar met de juiste antirimpelcrème kunt u de rimpels wel minder diep maken of vervagen. Een van de belangrijkste oorzaken voor het ontstaan van rimpels is blootstelling aan de zon. De zon heeft een grote invloed op de huid. Verder verliest de huid haar elasticiteit en wordt de huid droger met de jaren. Wij adviseren daarom iedereen vanaf een jaar of 35 gebruik te maken van een antirimpelcrème.
 
Tip: maak voordat u de antirimpelcrème gebruikt uw huid goed schoon. Op een gereinigde huid kan de crème beter zijn werk doen.

Pigmentvlekken
Melanine is een van de veroorzaker van pigmentvlekken. Pigmentvlekken ontstaan met name onder invloed van zonlicht. Ook hormonen en erfelijkheid hebben invloed op je pigment.  Voor pigmentvlekken zijn er diverse crèmes verkrijgbaar waarmee de pigmentvlekken net zoals de antirimpelcrème verminderd worden.

 
Ontdek nu het complete assortiment gezichtsverzorgingsproducten bij Wellsana.