Bandages

Een bandage is een verbandmiddel waarmee u een lichaamsdeel stevig kan verbinden.
Bandages zorgen voor ondersteuning en ontlasting van een gewricht. Wanneer u ondersteuning nodig heeft aan een specifiek lichaamsdeel dan is het zeker raadzaam om een bandage te dragen. Zo kunnen uw klachten verminderd worden.
 
Bent u op zoek naar een bandage? Wellsana biedt voor elk lichaamsdeel de juiste bandage aan. Hieronder vindt u voor het onderlichaam diverse bandages die pijn op verschillende lichaamsdelen kunnen verminderen.   
 
Kniebandages
Een van de meest voorkomende klachten zijn knieklachten. Knieklachten kunnen plotseling optreden als gevolg van een blessure of geleidelijk ontstaan. Kniebandages kunnen uw knieklachten helpen verminderen. Door het dragen van een kniebandage voelt u meer stabiliteit. Een goede kniebandage geeft een zekere druk rond het kniegewricht. Ook is deze geschikt om uw knieschijf te ondersteunen waardoor eventueel bijkomende klachten aan de knieschijf worden verlicht. De kniebandages zijn in verschillende maten verkrijgbaar en hebben een uitstekende pasvorm. Ook zakken de kniebandages niet af door het elastische materiaal en elastieken sluiting.
 
Rugbandages
De meeste mensen hebben last van lage rugpijn. De spieren, banden en gewrichten in de rug zijn dan vaak uit vorm of balans. Wanneer u rugklachten heeft is het van belang dat u wel in beweging blijft. Heeft u ondersteuning in uw rug nodig? De rug bandages geven u de juiste ondersteuning in uw rug. Bij veel pijn raden wij u aan om een extra sterke rug bandage te dragen. Het fijne aan een rug bandage is dat niemand deze ziet. Het zit namelijk verstopt onder uw kleding. Ook wordt uw houding door het dragen van een rug bandage verbeterd!
 
Voetbandages
De voetbandages ondersteunen de gehele voet en kunnen pijnklachten in de voorvoet verminderen. Vooral bij problemen zoals Hallux Valugs bieden voetbandages een uitkomst. De voetbandages van Wellsana zorgen naast dat uw voeten worden ondersteund u ook nog eens comfortabel kan lopen.

Bekijk het volledige
bandages assortiment in de webshop van Wellsana. Wacht niet langer en bestel vandaag nog de bandage die geschikt is voor bij uw klachten!