Veiligheid: Voorkom een inbraak met de veiligheidsproducten van Wellsana

Heeft u weleens een inbraak meegemaakt? Dat u thuiskwam en ontdekte dat er was ingebroken? Het idee dat een wildvreemde in uw huis is geweest zonder toestemming is een van de grootste nachtmerries. Vooral als blijkt dat al uw waardevolle herinneringen zijn meegenomen.

Niks is belangijker om u veilig te voelen in uw eigen huis. Juist op de plek waar u zich het veiligst voelt. Dit geldt voor jongeren maar zeker ook voor ouderen. Deze veiligheid kunt u zelf creëren door de veiligheidsproducten van Wellsana. Wij hebben hieronder een aantal veiligheidsproducten voor u op een rij gezet maar eerst geven wij u een aantal tips om een inbraak te voorkomen.

Tips om een inbraak te voorkomen:
1. Sluit alle ramen en deuren voordat u vertrekt.
2. Zorg voor goed hang-en-sluitwerk
3. Zorg voor een goed alarmsysteem. Wij hebben het dan niet over een standaard alarmsysteem want deze zijn in de meeste gevallen eenvoudig uit te schakelen.
4. Doe alsof u huis bent. Laat bijvoorbeeld uw ontbijtbord op de tafel staan of leg een boek open op de tafel.
5. Haal alle waardevolle spullen uit het zicht
6. Bewaar geen sleutels onder uw bloempot of onder de deurmat. Dit zijn geen geheime plaatsen meer voor ervaren inbrekers.
7.Wanneer u op vakantie bent zet dit niet op Social Media maar licht juist uw buren in. Zij
kunnen een oog in het zeil houden

Veiligheidsproducten van Wellsana


De 4-Delige set trapverlichting
Garandeer uw veiligheid, zet buitentrappen in het licht! Met deze 4-delige set trapverlichting zet u nooit meer een voet verkeerd. De solarlampen zijn niet alleen mooi om te zien, ze zijn ook extreem robuust, want ze zijn van rvs gemaakt. Zo makkelijk werken deze draadloze lichtjes van rvs.


Deur- en raamalarm
Minimale moeite – maximale veiligheid. Dit zeer platte deur- en raamalarm schrikt inbrekers effectief af. Installeren en monteren is zeer eenvoudig en boren is niet nodig, gewoon met de plakfolie op de deurpost of het kozijn plakken met het magnetische contact ertegenover. Als het magnetische contact wordt onderbroken, klinkt een zeer luid alarmsignaal. Zo slaan indringers snel op de vlucht en wordt bovendien de aandacht van de buren getrokken.
 
Deurstoppers met alarm
Deze deurstopper met alarm verhindert op 2 manieren ongewenste indringers: 1. hij blokkeert de deur, openen van buiten is vrijwel onmogelijk 2. Het oorverdovende alarm (85 dB), dat apart ingeschakeld kan worden, jaagt indringers weg en waarschuwt de buren. Of u nu thuis bent of op vakantie.
 
Bestel snel de veiligheidsproducten van Wellsana online om u nog veiliger te voelen in uw eigen huis.