Thermokleding voor in de winter
 

De winter staat alweer voor de deur en de meeste van jullie hebben vast jullie zomerkleding alweer opgeborgen. In de winter is het een stuk kouder wanneer u naar buiten gaat. Hierdoor moet u ervoor zorgen dat u warm genoeg gekleed bent.
 
Niet iedereen heeft voldoende aan een goede winterjas. Hiervoor biedt thermokleding oftewel thermo ondergoed de juiste oplossing. In het assortiment van Wellsana wordt diverse thermokleding aangeboden waaronder thermo ondergoed, thermoshirts en thermo leggings.
 
Thermo ondergoed
Wanneer u in de winter naar buiten gaat om en lange wandeling te maken kunt u uzelf warm aankleden door middel van thermo ondergoed. Ook voor mensen die dagelijks in een koude omgeving werken is het dragen van thermo ondergoed als onderkleding raadzaam. De componenten, isolatiewaarde, luchtdoorlatendheid en vochttransport is belangrijk bij het uitkiezen van de juiste onderkleding. Onderkleding hoort comfortabel te zitten en wordt op de huid gedragen.
 
Thermoshirts

De thermoshirts in de webshop van Wellsana zorgen ervoor dat uw lichaam tijdens de koude dagen een aangename temperatuur hebben. U zult tijdens het dragen van een thermoshirt het niet snel meer koud krijgen. Het shirt houdt namelijk de lichaamswarmte vast en voert het vocht af naar buiten. Ideaal dus voor in de winter!  
 
Thermolegging

Een thermolegging kunt u makkelijk onder uw broek of rok dragen. Hierdoor krijgt u geen koude benen meer. De thermolegging is zowel super comfortabel als functioneel. En het zit net zo lekker warm als een warme wollen broek.


Bestel thermokleding eenvoudig online in de webshop van Wellsana en krijg het nooit meer koud in de winter!