Een lekkere smoothie tijdens Pasen

Pakt u tijdens Pasen ook altijd groots uit met een uitgebreid paasontbijt of lunch? Wilt u eens want anders serveren dan een glaasje melk of verse jus d’orange? Kies dan voor een overheerlijke Paas smoothie. Naast dat een smoothie erg lekker is, is deze ook voedzaam. Door de verschillende fruitsoorten die in elke smoothie wordt verwerkt bevatten alle smooties vitamines en mineralen die uw lichaam voeden. Ook is de smoothie goed om vezels binnen te krijgen wat ervoor zorgt dat de darmfunctie stimuleert en ondersteunt.  


Bent u geen keukenprinses en houdt u er niet van om lang in de keuken te staan? Dan bieden de smoothies van Mysmoothie de ideale oplossing. Deze smoothies zijn namelijk al kant en klaar en hoeft u van tevoren alleen maar goed te schudden en in te schenken. Verder bevatten de smoothies van Mysmoothie geen toegevoegde suikers, additieven of conserveermiddelen. De smoothies zijn 100% veganistisch en natuurlijk. De smoothies worden gemaakt van verschillende soorten plukvers fruit en verpakt in milieuvriendelijke verpakkingen. Ook zijn ze lang houdbaar. Kortom de smoothies van Mysmoothie zijn ideaal voor tijdens Pasen.
 
Mysmoothie in de webshop van Wellsana
Wij hebben leuk nieuws want de smoothies zijn nu ook toegevoegd aan het assortiment van Wellsana. De volgende drie smaken zijn bij ons verkrijgbaar:

1. True Love: perzik, blauwe bessen, appel en biet.

2. Be Happy: aardbei, appels, perzik en wortel.

3. Go Green: sinaasappel, banaan, appel en spinazie

De mysmooties zijn in verschillende hoeveelheden verkrijgbaar van wel 5 tot 14 porties. Bekijk de smoothies nu in onze webshop en kies uw favoriete smaak.