Comfortabele ondersteuning

 

Kunt u wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan is dit flexibele rolletjeskussen echt iets voor u. Of u nu zit of ligt: het kussen biedt altijd de ondersteuning die u nodig heeft.

Veel mensen krijgen last van rugpijn als ze ouder worden. Vaak wordt deze pijn veroorzaakt door zwakke spieren en slijtage aan de gewrichten en de tussenwervelschijven. Ondersteuning van de wervelkolom kan in dit geval verlichting bieden!
 

Voor de juiste ondersteuning kunnen wij het rolletjeskussen van Wellys, van harte aanbevelen. Dankzij de vijf aan elkaar gestikte rollen is het kussen zeer flexibel en kan het in elke positie gebruikt worden. Het kussen (bovenlaag: 100% polyester, vulling: 100% polyurethaan) biedt niet alleen verlichting bij rugklachten, maar kan ook helpen bij nek- en hoofdpijn.


 

Uitgerold als rugkussen en opgerold als nekkussen: dit kussen biedt in elke positie precies de ondersteuning die u nodig heeft.

Ook in bed kan het kussen van pas komen: wanneer u het onder uw knieën legt, wordt uw onderrug ontlast tijdens het slapen.

Zit u wel eens met de laptop op schoot op de bank? Dan is het 58 x 39 x 8 cm grote kussen ideaal om op uw bovenbenen te leggen. Dat zit een stuk comfortabeler!
 

 
EmpfehlungenVoetenbankje Stoelverhoger Luxe massagemat FM39 Shiatsu voetmassageapparaat Ontspanningssokken