Het stylen van pruiken                          

Elke ochtend staan we op om vervolgens uitgebreid ons haar te doen zodat we tiptop de deur uit kunnen. De een doet er wat langer over dan de ander, maar het komt allemaal op hetzelfde neer: we willen allemaal een goed kapsel. Met een pruik kan dit weliswaar lastig zijn. En daarom vertelt Wellsana u meer over het stylen van pruiken.
 
Haaruitval
Pruiken zijn een van de vele oplossingen voor haaruitval. Daarnaast zijn er verschillende soorten haaruitval. Een van de meest voorkomende oorzaak van haaruitval is erfelijke haaruitval. Daarnaast kan haaruitval ook veroorzaakt worden door stress, haarziekten, kanker, ijzertekort, medicijnen, hormonale haaruitval, slechte conditie van de hoofdhuid of een verminderde werking van de schildklier. Haaruitval komt zowel bij de man als bij de vrouw voor.
 
Door het verliezen van uw haar kunt zich onzeker gaan voelen. Maar niet getreurd tegenwoordig zijn er goede oplossingen om haaruitval minder op te laten vallen. Het dragen van een pruik behoort tot 1 van deze oplossingen. Hierover vertellen wij u vandaag meer.
 
Pruiken
Een pruik is een kunstmatig kapsel dat op het hoofd net lijkt op een werkelijk kapsel. Een pruik wordt gemaakt van echt haar, synthetisch haar of paardenhaar. Om haaruitval minder op te laten vallen kan het dragen van een pruik een uitkomst voor u bieden. Pruiken zijn niet meer weg te denken uit de haarmode van nu. Er zijn verschillende soorten kapsels in pruiken. Zo kunt u een pruik kiezen die totaal anders is dan wat u normaal gesproken heeft. Of u kiest een soortgelijk kapsel uit. Bij Wellsana vindt u verschillende uitstralingen of u nu op zoek bent naar een pruik met lang krullend haar of een pruik met kort haar. Kortom de pruiken van Wellsana zijn in diverse kleuren en kapsels verkrijgbaar. 
 
Haarstyling
Wanneer u een pruik draagt is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Hoe beter u voor uw pruik zorgt hoe langer deze mee gaat. Het is zonde van uw geld als u een mooie dure pruik koopt en deze vanwege te weinig onderhoud niet meer kan dragen. De pruiken van Wellsana hebben nauwelijks styling nodig. Ideaal dus! Voor een perfecte look kunt u haarlak of glansspray gebruiken. Wij adviseren om de pruik niet te dragen tijdens het slapen. Zo voorkomt u klitten en beschadigingen aan de vezels. Voor het wassen van uw pruik kunt u speciale shampoos en verzorgingsproducten kopen. Pruiken van echt haar kunnen geföhnd worden maar dat raden wij met synthetisch haar af.

Bekijk het online assortiment van Wellsana en vind de pruik die bij u past!