6 stappen voor het aanbrengen van een natuurlijke look

Creëer een dagelijkse make-up look door de onderstaande 6 stappen te volgen.

1. Verzorging van de huid

Mooie make-up begint bij een goed verzorgde huid. Voor het aanbrengen van uw make-up is het belangrijk dat u een schone huid heeft. Zorg voor een schode huid door uw huid goed te reinigen. Breng vervolgens een gezichtscrème aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld aan een dagcrème denken. Wellicht heeft u al een goede verzorgende dagcrème. Zo niet, dan heeft Wellsana een breed assortiment aan gezichtscrèmes.

2. Foundation/Concealer

Na een goede gezichtsreiniging is het tijd om uw huid mooi egaal te maken door een foundation en/of concealer aan te brengen. U kunt hier zelf een voorkeur aan geven. Poeder vervolgens na het aanbrengen van een foundation uw gezicht goed af. Hierdoor blijft uw make-up langer zitten en voorkomt u dat uw gezicht gaat glimmen.

3. Blush

Wanneer stap 2 gelukt is en uw gezicht mooi egaal is kunt u wat kleur aanbrengen. Met een blush geeft u uw gezicht meer kleur. Wanneer u er iets bleeker uit ziet kunt u met een blush meer kleur ophalen. Heeft u zelf al geen getinte huid? Breng de blush dan met mate aan. Er zijn verschillende kleurtinten blush. De kleur blush mag niet te neutraal zijn maar ook zeker niet te contrasterend. Breng de blush aan op de appeltjes van uw wangen. Blend naar de haarlijn toe om vervolgens weer naar beneden te gaan om de kleur te verzachten.

4. Wenkbrauwen


Wenkbrauwen kunnen op verschillende manieren worden aangebracht. Zo bestaan er speciale wenkbrauwpoeders en potloden in diverse kleuren. De meeste zijn bruin. Borstel uw wenkbrauwen altijd na met een wenkbrauwborstel en fixeer ze eventueel met wat gel. Zorg ervoor dat uw wenkbrauwen goed zijn aangebracht want de wenkbrauwen zijn een belangrijke factor in uw gezicht. Wees daarom ook voorzichtig met het epileren zodat u niet per ongeluk te veel haartjes weghaalt.

5. Oogmake-up

Wanneer u iets extra's aan uw dagelijkse look wilt geven richt u zich op de ogen. Breng een natuurlijke of huidskleur teint aan op uw ooglid om uw ogen meer op te laten vallen. Natuurlijk kunt u het ook alleen bij de gezichtspoeder die u ook bij de vorige stappen heeft aangebracht.

6. Lippen

Als de finishing touch van de natural look kunt u ook uw lippen net wat meer op laten vallen. Gebruik hiervoor een lipstick of gloss in huidskleur of een andere zachte kleur. Zolang u maar voor een kleur kiest die voor een natuurlijk effect zorgt.

Bent u op zoek naar nieuwe make-up? Voor alle soorten make-up bent u bij Wellsana aan het juiste adres. Ontdek het complete assortiment make-up producten van Wellsana.