• Veilig winkelen
 • Kopen op rekening
 • Gratis retourneren
Make-up(11)
Filteren op:
Sorteren op:

Make-Up

Met make-up geeft u uw uiterlijk een extra boost. Niet alleen ziet u er nóg verzorgder uit, u voelt zich vaak ook zelfverzekerder. Bij make-up is het belangrijk om de juiste producten te kiezen: zo moet foundation bijvoorbeeld niet te licht of te donker zijn. Met lippenstift laat u uw lippen voller lijken, mascara en eyeliner laten uw ogen spreken. Bij Wellsana vindt u een ruim assortiment make-up producten die uw positieve punten nog eens extra mooi maken.

Make-up online voor een gezonde uitstraling

De make-up online bij Wellsana kan de natuurlijke schoonheid van de vrouw extra accentueren. Met lichte make-up kunnen de positieve punten worden benadrukt. U kunt uw ogen extra laten spreken of uw lippen iets voller laten lijken. Met iets zwaardere make-up kunnen bijvoorbeeld kleine puistjes of pigmentvlekjes worden gecamoufleerd. U behoudt zo uw natuurlijke schoonheid, maar u helpt een handje om het voor u persoonlijk perfect te maken. In het Oude Egypte gebruikten de vrouwen al koolstiften om hun wimpers te accentueren en om ze in model te brengen. De fascinatie voor elegante make-up is blijven stijgen en nog steeds maakt het merendeel van de vrouwen zich op. Bij Wellsana vindt u veel make-up online voor verschillende doeleinden. Wilt u dus make-up bestellen? Neem dan meteen een kijkje in de online shop.

Basis make-up voor een egale teint

Is uw teint egaal en heeft u een frisse uitstraling, dan kunt u het best maar een heel klein beetje basis make-up op uw gezicht aanbrengen om uw gezicht net dat beetje extra mee te geven. Om te weten of de make-up de kleur heeft die bij uw huid past, kunt u het best wat make-up aan de binnenkant van de ellenboog aanbrengen. De kleur van de huid op die plek komt namelijk het meest overeen met de kleur van uw gezicht en zo ziet u of de teint niet te donker is.

Wilt u make-up gebruiken om meer uitgerust te ogen? Dan kunt u foundation als basis make-up bestellen. Kies een tint die hoogstens één nuance donkerder is dan die van uw huid. Een tweede basis make-up is poeder met mineralen. Dit houdt de teint vast en zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt en de hele dag een natuurlijke, matte glans houdt.

Heel veel vrouwen hebben last van kleine rode vlekjes of littekens in hun gezicht. In dat geval kunt u het best make-up bestellen die een subtiel laagje over de huid legt, zoals cover- & camouflagecrème. Het laagje ziet er heel natuurlijk uit, waardoor het lijkt alsof u geen make-up draagt, maar ondertussen zijn de kleine oneffenheden niet meer zichtbaar. Om ervoor te zorgen dat de crème een egaal geheel vormt met de huid, kunt u hem het best met een speciaal kwastje aanbrengen en daarna op de overgangen nog een beetje basis make-up als een poeder doen.

Wanneer u de contouren van uw gezicht naar voren wilt brengen, doet u een beetje, iets donkerdere, basis make-up op uw jukbeenderen, slapen en naast de neus. Bij Wellsana vindt u de make-up online die u daarvoor nodig heeft.

Ogen en mond

Ogen vallen meestal het eerst op als u iemand ziet. Mooie ogen worden als schoonheidsideaal beschouwd. Daarom willen veel vrouwen hun ogen extra laten spreken. Wilt u dit subtiel doen, dan is een beetje mascara genoeg. Met een klein trucje creëert u meer volume: doe de mascara met kleine zigzagbewegingen op uw wimpers en vergeet niet de bovenkant. U zult merken: oefening baart kunst. Voor iets donkerdere en meer opvallende wimpers, brengt u eerst een laagje babypoeder aan voordat u de mascara aanbrengt. Het resultaat is verbluffend.

Bij Wellsana vindt u ook make-up online voor uw lippen. Er zijn al talloze gedichten geschreven over de rode mond van de vrouw en het is dan ook niet verwonderlijk dat vrouwen basis make-up bestellen waarmee ze hun lippen extra glans geven. Moderne lippenstiften verzorgen de huid en beschermen de lippen tegen uitdrogen. Na het aanbrengen van de lippenstift kunt u het best even in een tissue happen. Zo fixeert u de kleuren. Een oude vuistregel over make-up is: zijn de ogen sterk opgemaakt, houd de lippen dan onopvallend. U kunt er in dat geval een beetje lichte lipgloss opdoen. Andersom geldt de regel natuurlijk ook.

Make-up bestellen bij Wellsana

Make-up online bestellen bij Wellsana is een goede keus. U kunt namelijk vertrouwen op de jarenlange ervaring. Alle producten worden zorgvuldig uitgekozen en getest, waardoor u zeker bent van alleen de beste kwaliteitsartikelen. Ook wat betreft de service ontbreekt het bij Wellsana aan niets. U kunt zeven dagen per week bellen als u vragen heeft, maar het is ook mogelijk om online via het contactformulier uw vraag of opmerking door te geven. Make-up bestellen gaat bij Wellsana heel makkelijk en wij zorgen ervoor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis wordt bezorgd. Voor nieuwe make-up hoeft u dus helemaal de deur niet uit.


waiting...

Contact
010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.
BETAALMOGELIJKHEDEN
 • Factuur
 • Betaling in 3 termijnen
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • IDeal
UW VOORDELEN
 • Bewezen kwaliteit
 • Veilig betalen
 • Gratis retour- neren
 • 14 dagen bedenktijd
VEILIG BESTELLEN
 • Thuiswinkel Waarborg
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
 • TS
ONZE PARTNERS
 • Parcelshop
 • DHL
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten € 4,95 per bestelling.