Welke massage apparatuur te gebruiken voor de thuisgebruiker

Eenvoudig uzelf masseren met de massageapparaten van Wellsana.
 
Massages, wie houdt er niet van? Niets kan zo lekker zijn om na een lange dag gemasseerd te worden en om even heerlijk te ontspannen. Deze tijd voor uzelf hebben veel mensen nodig en kunt u helpen om de rest van de week door te komen. Normaliter is voor een goede massage twee personen nodig. Is er geen geschikt persoon bij u in de buurt die dit voor u kunt doen? Dan bieden de massageapparaten van Wellsana de ideale oplossing voor u. Lees hier meer over de verschillende massageapparaten die u bij Wellsana kunt vinden en kies zelf wanneer u gemasseerd wordt.

Nekmassage
Het MNV massagenekkussen. Dit massageapparaat is perfect voor een stijve nek. Kies zelf uit een van de twee ritmestanden die uw nek en schouders helemaal losmaken. Handig aan dit model is dat het draadloos is en valt dus overal te gebruiken.

 
Kuitmassage
Heeft u last van uw kuiten? Kies dan voor het Hydas kuitmassageapparaat Body Max. Dit apparaat focust zich volledig op de kuiten en zorgt door middel van een vibratiemassage ervoor dat uw kuiten helemaal loskomen en ontspannen.

Lichaamsmassage
Wilt u het liefst uw gehele lichaam laten masseren door een professioneel massageapparaat? Kies dan voor de GHZ-luxe massagemat. De meer dan tien verschillende massagemotoren zorgen ervoor dat uw lichaam zich optimaal ontspant. Wat dit massageapparaat erg effectief maakt; de inschakelbare warmteregelaar die ervoor zorgt dat ook de rugspieren helemaal loskomen en ook nog eens uiterst comfortabel aanvoelen.