Verhoog uw comfort met diverse zitkussens en verhogingen

Heeft u rugproblemen of een andere klacht en bent u op zoek naar kussens die uw klachten verhelpen dan bent u bij Wellsana aan het juiste adres.

Klachten?
Wanneer u lichaamsklachten heeft kunnen kussens een zeer belangrijke rol spelen voor uw zit- of lighouding. Klachten kunnen langer aanhouden wanneer u niet de juiste ondersteuning krijgt waardoor u niet in de goede houding zit of ligt. Het is daarom belangrijk dat u hiervan bewust bent en zorgt dat u de juiste ondersteuning krijgt.

Beenkussen

De
beenkussen ondersteunt vermoeide benen. De kniegewrichten, de wervelkolom en het bekken worden bij gebruik van de beenkussen ontlast. De klachten zoals spataderen, gezwollen benen en stuwingen kunnen zo worden voorkomen. De beenkussen is comfortabel voor bij het lezen maar ook voor bij het televisiekijken.

Kniekussen
De
kniekussen is speciaal voor mensen die graag op hun zij slapen. U kunt de kussen heel simpel gewoon tussen de benen leggen en de kussen met klittenband vast maken. Hierdoor blijft de kussen op zijn plek tijdens het slapen. Door gebruik te maken van de kniekussen voorkomt u dat de benen op elkaar drukken. Het kussen zorgt voor een gezonde lighouding voor de wervelkolom en het bekken.

Nekkussen

De
nekkussen met fixeerstrook voorkomt gespannen rugspieren en past zich aan de vorm van de nek aan. Ideaal voor bij rug- en nekklachten. Tevens is de nekkussen ook perfect om even heerlijk tot rust te komen en te ontspannen.
 
De zitkussens en verhogingen zijn gemaakt om uw comfort en extra ondersteuning te bieden. Wacht niet langer en bestel de perfecte kussen nu online op wellsana.nl.