De vier kersttrends van 2017

Wij kijken altijd weer naar uit naar het moment dat de kerstboom weer opgetuigd kan worden. Bent u al druk bezig met het versieren van uw huis met de allerleukste kerstspullen of moet u dit nog doen? De kersttrends van 2017 zijn begin dit jaar al bekend gemaakt en deze willen wij graag met jullie delen. 
 
Begin dit jaar was er een megagrote Kerstbeurs in Frankfurt. Dit is de grootste kerst tradefair van Europa. Alle kerstdecoratieleveranciers en winkeliers komen inkopen en inspiratie opdoen voor hun collectie.
 
Wij zien dit jaar veel warme bruine tinten voorbijkomen. Daarnaast is de nieuwe industriële en moderne interieur woonstijl helemaal hot. Ook zien wij veel natuurlijke kleuren vaak terugkomen en is de traditionele kerstversiering weer in opkomst.
 
Kersttrend 1: de kleur groen
Kerstballen, planten en diverse decoraties in de kleur groen! Dit jaar zijn ze niet weg te denken uit de winkels en tuincentrums. Van eikeltjes, echte takken, planten en nog veel meer natuurlijke kleuren zal je dit jaar geen genoeg krijgen. Deze stijl kunt goed combineren bij een moderne industrieel interieur. De natuur staat in trendnummer één centraal.
 
Kersttrend 2: Scandinavisch
Wat we vorig jaar veel terug zagen komen is de Scandinavische kerstdecoratie in de kleuren rood, wit, oranje met licht hout. Dit jaar staat de kleur blauw helemaal centraal. Kortom Rood, wit en blauw zult u nog veel terug zien komen.

Kersttrend 3: winterthema

De kersttrend winters blijft jaarlijks terugkomen en zal waarschijnlijk nooit de trend verlaten. Dit jaar wordt de kleur wit gecombineerd met zachte pastelkleuren zoals zachtgeel, lila en oudroze. Hierdoor oogt het interieur een stuk zachter dan wanneer u hardere kleuren gebruikt.
 
Kersttrend 4: industrieel
Overal zien wij de industriële trend voorbijkomen! Van horecagelegenheden tot aan woonkamers die steeds stoerder worden ingericht zijn nu ook de kerstbomen aan de beurt. 
 
Welke trend past het beste bij uw huis en smaak? Kies de trend die u het leukst vindt en maak een prachtige kerstboom. Stiekem zijn wij heel erg benieuwd naar het eindresultaat.