• Veilig winkelen
  • Kopen op rekening
  • Gratis retourneren
Ontdek nu de vernieuwde wellsana online shop met €10-korting¹⁾! CODE: WNEW

Privacy policy

Inhoudsopgave

1 Wij zijn verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens
2 Hoe veilig zijn uw gegevens?
3 Onze privacy afdeling
4 Welke gegevens of velden zijn verplicht?
5 Waarvoor worden uw gegevens gebruikt?
5.1 Vragen
5.2 Persoonlijk klantaccount
5.3 Bestellingen en catalogusaanvragen
5.4 Kredietwaardigheid
5.5 Overdracht van gegevens over openstaande vorderingen aan incassobureaus
5.6 Reclamedoeleinden
5.6.1 Reclame per mail en nieuwsbrieven
5.6.2 Reclame per telefoon
5.6.3 Reclame per post en klantenanalyses
5.6.4 Marktonderzoek
5.6.5 Vastlegging van toestemming
5.6.6 Bewaartermijn reclamedoeleinden
5.6.7 Wijziging doel gegevensverwerking
5.7 Online sollicitaties
5.8 Langere bewaartermijn
6 Recht van bezwaar en herroeping
6.1 Uw recht van bezwaar
6.2 Recht van herroeping
6.3 Recht van bezwaar en herroeping
7 Wat zijn cookies en waarvoor worden ze gebruikt?
7.1 Cookies
7.2 Gebruik van cookies
7.3 Het deactiveren van cookies/herroepen van uw toestemming
8 Partners voor webtracking en retargeting (geanonimiseerd/gepseudonimiseerd)
8.1 Google Analytics
8.2 Google Ads
8.3 DoubleClick by Google
8.4 m-Pathy gebruikersanalyse
8.5 Econda
8.6 Criteo
8.7 Adality GmbH
8.8 AWIN
8.9 RTB House
8.10 emetriq
8.11 AT Internet
8.12 Kenshoo
8.13 Adcurve
8.14 Userlike Live Chat
9 Social Media
9.1 Gegevensverwerking op onze facebookpagina
9.2 Links naar social media en social media buttons
9.3 Youtube Videos
10 Vastlegging protocol
11 Hoe kunt u uw privacy rechten uitoefenen?
12 Wijzigingen

1 Wij zijn verantwoordelijk voor uw persoonsgegevens

Het beschermen en de veiligheid van uw persoonsgegevens zijn voor ons van groot belang. Om er zeker van te zijn dat uw gegevens bij ons veilig zijn nemen wij de in de EU geldende regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in acht. Persoonsgegevens zijn gegevens aan de hand waarvan u geïdentificeerd kan worden. Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen als hiervoor een wettelijke grondslag bestaat of als u hier van tevoren toestemming voor heeft gegeven. Wij: dat houdt in Mail Order Finance GmbH, Fascinatio Boulevard 248, 3065 WB te Rotterdam en onze partners, die uw gegevens in onze opdracht voor de onderstaande doelen verwerken. (hierna: Mail Order Finance GmbH of wij).
Onze partners zijn onder andere drukkerijen, lettershops, call centers, dataverwerkingsbedrijven, internetbedrijven en payment service providers. Als u contact met ons wilt opnemen kan dat op bovenstaand adres of via service@WELLSANA.nl.
Wij vinden het belangrijk dat u via deze privacy policy precies op de hoogte bent welke persoonsgegevens wij tijdens uw bezoek aan onze website en voor het leveren van onze diensten en aanbiedingen vastleggen en daarna verwerken.

2 Hoe veilig zijn uw gegevens?

Wij nemen technische en organisatorische veiligheidsmaatregelen om uw persoonsgegevens tegen manipulatie, verlies, vernietiging of ongeautoriseerd gebruik van derden te beschermen en om aan alle geldende privacy richtlijnen van de EU te voldoen (Art. 32 AVG).
Deze maatregelen moeten de vertrouwelijkheid en integriteit van uw gegevens waarborgen en de beschikbaarheid en belastbaarheid van de systemen en diensten die uw gegevens verwerken op lange termijn veiligstellen. Ze moeten er ook voor zorgen dat uw gegevens en de toegang tot uw gegevens in het geval van een fysiek of technisch incident snel weer beschikbaar zijn.
Een van de veiligheidsmaatregelen is het versleutelen van uw gegevens. Als u gegevens aan ons verstuurt, worden deze versleuteld met behulp van secure socket layer technologie (SSL 3.0, RC4 met 256 bit versleuteling (hoog), RSA 2048 bit, afhankelijk van uw browser). Alleen als u met ons chat geldt deze versleuteling niet.
Alle informatie die u online invult wordt eerst technisch versleuteld en pas daarna verstuurd. Daardoor is deze informatie nooit voor onbevoegde derden toegankelijk.
Onze gegevensverwerking en veiligheidsmaatregelen worden naar aanleiding van nieuwe technologische ontwikkelingen voortdurend verbeterd.
Al onze medewerkers zijn uiteraard verplicht zich aan de privacy richtlijnen van de AVG te houden en hebben hier ook voor getekend.

3 Onze privacy afdeling

Als u een vraag heeft over deze privacy policy of de veiligheid van uw gegevens kunt u de afdeling privacy een mail sturen via privacy@WELLSANA.nl of per post aan Mail Order Finance GmbH, T.a.v. afdeling privacy, Fascinatio Boulevard 248, 3065 WB te Rotterdam.

4 Welke gegevens of velden zijn verplicht?

Als u bij het invullen van uw gegevens verplichte velden tegenkomt (vaak herkent u deze aan het sterretje (*)), dan zijn deze gegevens meestal wettelijk verplicht of noodzakelijk voor het tot stand brengen van de overeenkomst, de gewenste service of een ander doel. Het staat u natuurlijk vrij om deze gegevens al dan niet in te vullen. Als u de gegevens niet invult, kan dit betekenen dat wij niet aan de door u gewenste levering, service of een ander doel kunnen voldoen.

5 Waarvoor worden uw gegevens gebruikt?

5.1 Vragen

Als u via één van onze contactmogelijkheden (bijv. per e-mail of per contactformulier) contact met ons opneemt, dan bewaren wij uw naam, contactgegevens en uw vraag of verzoek. Deze gegevens gebruiken wij om uw vraag te verwerken en met u te communiceren. Uw e-mailadres gebruiken wij om u per e-mail te kunnen antwoorden (conform art. 6 paragraaf 1 a en b AVG). Bij vragen over concrete bestellingen of wanneer wij iets voor u persoonlijk moeten doen, hebben wij uw volledige en juiste tenaamstelling nodig. Bij overige vragen kunt u ook een pseudoniem opgeven. Als uw vraag afgehandeld is en er geen sprake is van een bewaarverplichting, worden uw gegevens gewist.

5.2 Persoonlijk klantaccount

Voor het aanmaken en gebruikmaken van uw klantaccount is het verplicht om u eerst met een aantal gegevens te registreren. Dan kunt u vervolgens online bijvoorbeeld de leverstatus van uw bestelling bekijken, een artikel annuleren of nakijken of uw betaling bij ons is binnengekomen. Toegang tot uw klantaccount is alleen mogelijk door middel van een persoonlijk wachtwoord. Wij adviseren u vertrouwelijk met deze toegangsgegevens om te gaan.
Als u geen gebruik meer van uw online klantaccount wilt maken, kan dit binnen 4 weken door ons verwijderd worden. Stuur hiervoor a.u.b. een bericht aan privacy@WELLSANA.nl.
U heeft altijd de mogelijkheid om uw klantaccount te laten verwijderen. Houd er a.u.b. wel rekening mee, dat als u bij ons besteld heeft, niet direct al uw gegevens definitief verwijderd worden. Deze gegevens worden pas na het verstrijken van de wettelijke bewaartermijnen automatisch verwijderd. Dit gebeurt op basis van de wettelijke grondslag zoals genoemd in art. 6 paragraaf 1 (c) en (f) van de AVG.

5.3 Bestellingen en catalogusaanvragen

Wij gebruiken de persoonsgegevens van uw bestelling of catalogusaanvraag om de bestelling of catalogusaanvraag te verwerken, te bezorgen en in het geval van een bestelling te factureren. (art.6 paragraaf 1 b AVG).
Na uw bestelling of catalogusaanvraag bewaren wij alle relevante gegevens en bijbehorende documenten (bijv. brieven, rekeningen) zolang als wettelijk is voorgeschreven.
De gegevens van uw bestelling of catalogusaanvraag kunnen gebruikt worden ten behoeve van reclame per post en klantenanalyses (zie ook 5.5.3.).

5.4 Kredietwaardigheid

Om onze wettelijke belangen te beschermen, kunnen wij persoonlijke gegevens die nodig zijn voor een kredietcontrole overdragen aan bedrijven die zich bezighouden met kredietwaardigheidscontroles. (op grond van art. 6 paragraaf 1 f AVG) Wij controleren uw kredietwaardigheid op basis van wetenschappelijk erkende wiskundig-statische procedures, hierbij worden onder andere uw adresgegevens meegenomen. De verkregen informatie gebruiken wij om te beslissen of wij een overeenkomst aan willen gaan of beëindigen. Hierbij wordt rekening gehouden met uw belangen volgens de wettelijke bepalingen (art. 6 par. 1 f AVG). Deze kredietwaardigheidscontroles laten wij door de volgende bedrijven uitvoeren: Firma CRIF Bürgel GmbH, Leopoldstr. 244, 80807 München, Experian Nederland B.V., Postbus 16604, 2500 BP Den Haag en Stichting Bureau Kredietregistratie, Dodewaardlaan 1, 46 EA Tiel (bij een betaling in termijnen).

5.5 Overdracht van gegevens over openstaande vorderingen aan incassobureaus

Mocht u ondanks herhaalde verzoeken openstaande nota’s niet hebben voldaan, dan kunnen wij de voor een incasso-overdracht benodigde gegevens doorgeven aan een incassobureau. Wij werken samen met het volgende incassobureau:

  • Vesting Finance Incasso B.V., Bonairelaan 4, 1213 VH Hilversum

Rechtsgrond voor de gegevensoverdracht ten behoeve van incasso is art. 6 paragraaf 1 b AVG; de gegevensoverdracht in het kader van verkoop van vorderingen vindt plaats op basis van art. 6 paragraaf 1 f AVG.

5.6 Reclamedoeleinden

5.6.1 Reclame per mail en nieuwsbrieven
Met uw toestemming sturen wij u onze nieuwsbrief per e-mail met daarin informatie over speciale aanbiedingen, voordelen, kortingen en acties, als ook informatie over ons gehele assortiment (bijv. dames- en herenkleding, wonen, huishouden, techniek en lifestyle). Deze toestemming kunt u te allen tijde herroepen. Wij analyseren cijfers m.b.t. tot het openen en lezen van de e-mails en de door u aangeklikte links om volgende nieuwsbrieven beter op uw interesses af te stemmen. Hieronder vallen ook analyses van nog niet afgeronde bestellingen. (art. 6 paragraaf 1 a AVG).
De gegevens die wij u vragen in te vullen als u toestemming geeft voor de nieuwsbrief leggen wij ter documentatie vast. Verder gebruiken wij deze ook om u persoonlijk te kunnen aanspreken.
Als wij uw e-mailadres hebben verkregen tijdens het bestellen van artikelen, gebruiken wij dit e-mailadres ook om u reclame over soortgelijke artikelen toe te sturen, maar alleen in zoverre als u hiertegen geen bezwaar hebt gemaakt. U kunt het gebruik van uw e-mailadres voor reclamedoeleinden te allen tijde herroepen.

5.6.2 Reclame per telefoon
Als u een bestelling bij ons heeft gedaan, kunnen wij u bellen met telefonische aanbiedingen en informatie rondom nieuwe trends, persoonlijke aanbevelingen, kortingen en acties (bijv. over dames- en herenkleding, wonen, huishouden, techniek en lifestyle). (Art. 6 paragraaf 1 a AVG). Als u in het Bel-me-niet-register heeft aangegeven geen prijs te stellen op telefonische verkoop, nemen wij uiteraard geen contact op.

5.6.3 Reclame per post en klantenanalyses
Om u aanbiedingen en informatie van WELLSANA rondom nieuwe trends, persoonlijke aanbevelingen, kortingen en acties (bijv. over dames- en herenkleding, wonen, huishouden, techniek en lifestyle) te kunnen doen, verwerken wij uw gegevens afkomstig uit vragen, bestellingen en catalogusaanvragen, in zoverre dit wettelijk toegestaan is, voor reclame per post en voor klantanalyses. De verwerking vindt plaats op grond van onze gerechtvaardigde belangen om de klantrelatie met u te onderhouden, u voor nieuwe producten en diensten te interesseren, nieuwe klanten te winnen, oude klanten te reactiveren en klanten relevante informatie en aanbiedingen toe te kunnen sturen. (art. 6 paragraaf 1 f AVG). Onze analyses worden in de regel gepseudonimiseerd op basis van het klantnummer doorgevoerd. Uw gegevens worden in voorkomende gevallen bovendien gebruikt voor reclame door met zorg geselecteerde bedrijven (zowel andere ondernemingen van de Klingel-groep als zorgvuldig geselecteerde derde partijen), voor gebruik voor reclamedoeleinden. Deze bedrijven willen u over aanbiedingen informeren die waarschijnlijk in uw interessesfeer liggen. De gegevens worden nooit direct aan deze bedrijven verstrekt, maar uitsluitend via een derde partij verwerkt. Bij dit proces worden uw gegevens op de reclamepost van onze reclamepartner gedrukt om de reclame te kunnen bezorgen en personaliseren. Pas wanneer u zelf op de toegestuurde reclame door onze partners reageert, ontvangt deze door uw reactie uw gegevens. U bepaalt na ontvangst van de reclame dus zelf of reclamepartners uw gegevens ontvangen. Uiteraard kunt u bezwaar maken tegen deze wijze van gegevensverwerking. Als u geen prijs stelt op reclame per post, kunt u dit aangeven via Postfilter (www.postfilter.nl) of een bericht sturen aan privacy@WELLSANA.nl. Voor meer informatie zie ook punt 6 Recht van bezwaar en herroeping.

5.6.4 Marktonderzoek
Wij doen regelmatig marktonderzoek door middel van enquêtes, in het bijzonder om de klanttevredenheid te meten.
In het geval van een schriftelijke enquête worden de resultaten in de regel anoniem, dus zonder gebruik te maken van persoonlijke gegevens, verwerkt. Als u toestemming heeft gegeven voor een telefonische enquête zullen wij uw naam, contactgegevens en eventuele andere noodzakelijke gegevens voor de enquête aan ons marktonderzoekbureau doorgeven. Deze persoonsgegevens worden ter verificatie 90 dagen bewaard en daarna gewist. De resultaten van het onderzoek worden uitsluitend anoniem voor statische doeleinden gebruikt.
Dit geldt ook als u door ons voor een klantenworkshop wordt uitgenodigd. Als u online aan een marktonderzoek deelneemt, worden er geen persoonsgegevens verwerkt tenzij dit anders vermeld staat. Het IP-adres wordt zeven dagen na de overdracht geanonimiseerd, tenzij het bewaren van het IP-adres niet ter documentatie noodzakelijk is. (art. 6 paragraaf 1 c, art. 5 paragraaf 2, art. 7 paragraaf 1 AVG, zie ook punt 12.).
Meer informatie over privacy vindt u bij het betreffende marktonderzoek.

5.6.5 Vastlegging van toestemming
Wij vragen uw toestemming om u nieuwsbrieven toe te sturen via een zogenaamde dubbele optin. Zo willen wij voorkomen dat onze nieuwsbrieven aan e-mailadressen verstuurd worden van personen, die dit niet zelf aangevraagd hebben. Hierbij wordt volgens de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens ook uw IP-adres vastgelegd en ter documentatie opgeslagen. (art. 7 paragraaf 1, art. 5 paragraaf 2 AVG).
Als u per post toestemming geeft, slaan wij het origineel of een scan ter documentatie op.

5.6.6 Bewaartermijn reclamedoeleinden
De vastgelegde gegevens voor reclamedoeleinden bewaren wij totdat u uw toestemming intrekt of als u aangeeft dat uw gegevens niet voor reclamedoeleinden gebruikt mogen worden (zie ook 6).

5.6.7 Wijziging doel gegevensverwerking
Als het doel van de gegevensverwerking na verloop van tijd wijzigt, zullen wij u hierover vooraf door middel van een aanpassing van de privacy policy informeren.

5.7 Online sollicitaties

Als u solliciteert op een vacature gebruiken we uw gegevens om uw sollicitatie te kunnen verwerken. Als u niet aangenomen wordt voor de vacature, wissen wij uw gegevens vier weken na het afronden van de sollicitatieprocedure.

5.8 Langere bewaartermijn

Als wij uw persoonsgegevens niet meer nodig hebben en geen van de eerder genoemde wettelijke grondslagen nog bestaat, worden ze gewist. In bepaalde gevallen kan het zijn dat wij uw persoonlijke gegevens vanwege wettelijke verplichtingen toch langer moeten bewaren.

6 Recht van bezwaar en herroeping

6.1 Uw recht van bezwaar

U hebt het recht om vanwege redenen die voortkomen uit uw specifieke situatie bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens, die op grond van de belangenafweging conform art. 6 paragraaf 1 AVG plaatsvindt. Dit geldt ook voor profiling die conform deze bepalingen plaatsvindt. In dat geval verwerken wij uw persoonsgegevens niet meer, tenzij wij dwingende redenen voor de verwerking kunnen opvoeren die uw belangen, rechten en vrijheden overstijgen. Het kan ook zijn dat de verwerking plaatsvindt op grond van een ingebrekestelling, of het uitoefenen of het verdedigen van wettelijke aanspraken. Tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor reclamedoeleinden kunt u op elk moment bezwaar maken zodat uw gegevens niet meer voor dit doel gebruikt worden.

6.2 Recht van herroeping

U heeft het recht op elk moment uw verleende toestemming te herroepen. Door het intrekken van uw toestemming wordt de rechtmatigheid van het verwerken van de gegevens van voor de periode dat u bezwaar heeft gemaakt niet aangetast.

6.3 Recht van bezwaar en herroeping

Uw bezwaar of herroeping kunt u per e-mail sturen aan privacy@WELLSANA.nl of per post aan Mail Order Finance GmbH, T.a.v. afdeling privacy, Fascinatio Boulevard 248, 3065 WB te Rotterdam.

7 Wat zijn cookies en waarvoor worden ze gebruikt?

7.1 Cookies

"Cookies" zijn kleine tekstbestanden, die door een internetbrowser of een ander programma op de harde schijf van uw computer worden opgeslagen. Deze tekstbestanden bevatten een karakteristieke rij tekens aan de hand waarvan wij uw browser kunnen identificeren, als u onze website daarna nog een keer bezoekt.

7.2 Gebruik van cookies

Deze website maakt gebruik van cookies:

  • om noodzakelijke technische functies mogelijk te maken en veilig te stellen (art.6 paragraaf 1 b, f AVG)
  • om het niet plaatsen van cookies en/of het herroepen van de toestemming van het plaatsen van cookies in acht te nemen (art.6 paragraaf 1 f, art. 7 paragraaf 3 AVG)
  • om de bezoeken van onze website voor marketing- en optimalisatiedoeleinden gepseudonimiseerd te analyseren (webtracking) (art. 6 paragraaf 1 f AVG),
  • om onze website gebruiksvriendelijker te maken en beter op uw behoeftes af te stemmen (art. 6 paragraaf 1 f AVG) en
  • om u op onze website en op websites van onze partners voor u zo interessant mogelijke aanbiedingen te kunnen tonen (tracking en retargeting). Daarvoor worden ook cookies van onze partners (derden) geplaatst (bijv. in het geval van retargeting) om de functionaliteiten en technieken van deze aanbieders mogelijk te maken (art. 6 paragraaf 1 f AVG).

Sessie cookies worden alleen gebruikt zolang u zich op onze website bevindt. Dit betekent dat deze cookies na het verlaten van onze website of het sluiten van uw browser automatisch worden verwijderd.
Andere cookies worden voor langere tijd op uw computer opgeslagen en maken het ons mogelijk uw browser bij een volgend bezoek te herkennen.

7.3 Het deactiveren van cookies/herroepen van uw toestemming

U heeft meerdere mogelijkheden om uw toestemming te herroepen, om gepseudonimiseerde webtracking en retargeting uit te zetten en om cookies te deactiveren.

(1) U kunt zich door op de link van de betreffende partner te klikken afmelden (zie onderstaand).
(2) U kunt uw browser zo instellen, dat deze u bij het zetten van cookies informeert of alle of in ieder geval bepaalde cookies (bijv. cookies van derden) afwijst, zodat webtracking en retargeting niet mogelijk zijn. Als u cookies met behulp van uw browser deactiveert, kan het zijn dat u niet alle functionaliteiten van onze website kunt gebruiken.

In dat geval wordt er een cookie op uw computer opgeslagen, die ervoor zorgt dat zowel het gepseudonimiseerd verzamelen van gegevens op onze website als ook de overdracht van een gepseudonimiseerde cookie-ID aan onze retargetingpartners stopt.
Wij willen u erop attent maken dat als u alle cookies van uw computer verwijdert, ook deze “do not track”-cookies verwijderd worden.
Met behulp van de volgende links krijgt u meer informatie over de mogelijkheden van uw favoriete browser:

Internet Explorer
Firefox
Google Chrome
Safari
Opera

8 Partners voor webtracking en retargeting (geanonimiseerd/gepseudonimiseerd)

8.1 Google Analytics

Als u toestemming voor het gebruik van cookies geeft of actief gebruik maakt van onze website, maken wij gebruik van Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc., USA („Google“). Google Analytics maakt gebruik van cookies, die op uw computer opgeslagen worden en die het mogelijk maken uw gebruik van onze website te analyseren (art. 6 paragraaf 1 f AVG). De door de cookie opgeslagen informatie over het gebruik van deze website wordt in de regel naar een server van Google in de VS gestuurd en daar opgeslagen.
Door het activeren van IP-anonimisering op onze website wordt uw IP-adres echter door Google binnen de lidstaten van de EU of landen die een verdrag hebben met de EU vooraf ingekort. Slechts in geval van uitzondering wordt het volledige IP-adres aan een Google server in de VS gestuurd en pas daar ingekort.
Google heeft zich gebonden aan het EU-privacy-shield (certificaat te vinden onder: www.privacyshield.gov). Het EU-privacy-shield kan volgens besluit van de Europese commissie als basis voor adequate gegevensbescherming gebruikt worden om persoonsgegevens uit de EU over te dragen naar ondernemingen in de VS, die zich volgens het privacy shield gecertificeerd hebben.
In onze opdracht zal Google deze informatie gebruiken om het gebruik van onze website geanonimiseerd uit te werken, om rapporten over de activiteiten op de website samen te stellen en om overige services die samenhangen met het website- en internetgebruik voor ons te analyseren.
U kunt het analyseren van de door cookie vastgelegde gegevens en de gegevens over uw websitegebruik (incl. uw ingekorte IP-adres) door Google voorkomen door de volgende link te downloaden en te installeren: tools.google.com.

8.2 Google Ads

Naast Google Analytics gebruiken wij de remarketing technologie Google Ads, die door Google Ireland Limited (“Google”) ter beschikking wordt gesteld. Deze firma valt onder Iers recht (registernummer 368047) en heeft haar hoofdkantoor in Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland (“Google”). Door middel van Google Ads maken wij reclame voor onze website in de Google zoekresultaten en op website van derde partijen. Hiervoor wordt tijdens uw bezoek aan onze website een zogenaamde remarketing cookie van Google geplaatst. Remarketing betekent het “terughalen” van klanten, die interesse hebben getoond voor een bepaald product, maar het niet gekocht hebben, door middel van advertenties. Deze cookie wordt op uw computer opgeslagen. Het gaat hier om een pseudonieme cookie ID. Op basis van de door u bezochte pagina’s maken wij vervolgens advertenties, die zeer waarschijnlijk overeenkomen met uw interesses. De cookie wordt gedurende 30 dagen op uw computer opgeslagen. Verdere gegevensverwerking vindt alleen dan plaats, als u Google toestemming heeft gegeven uw internet- en appbrowsergedrag via Google te koppelen aan uw Google account en informatie uit uw Google account voor het personaliseren van advertenties, die u online ziet, te gebruiken. Hierop hebben wij geen invloed. Als u tijdens uw bezoek aan onze website nog ingelogd bent bij een Google dienst, zal Google uw gegevens met andere gegevens, zoals bijv. afkomstig van Google Analytics, samenvoegen om doelgroepanalyses voor remarketing voor alle devices te maken en te definiëren. De door de cookies vastgelegde informatie over uw gebruik van ons internetaanbod (inclusief uw IP-adres) worden aan een server van Google doorgegeven en daar opgeslagen. Het kan niet uitgesloten worden, dat deze gegevensverwerking buiten de jurisdictie van EU-recht plaatsvindt. Als het doel niet langer bestaat en wij geen remarketing cookies meer plaatsen, worden de hiervoor verzamelde gegevens gewist. Verder maken wij gebruik van “Google Tag Manager”. Daardoor kunnen wij heel makkelijk Google diensten op onze website implementeren en beheren. Google heeft zich verbonden aan het Privacy Shield, waarmee Google garandeert dat zij voldoet aan de Europese standaard met betrekking tot bescherming van persoonsgegevens. Verdere informatie over het Privacy Shield vindt u hier: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active)) Meer informatie over gegevensbescherming met betrekking tot advertenties van Google vindt u hier https://policies.google.com/technologies/ads?hl=nl) De algemene privacy policy van Google vindt u hier https://policies.google.com/privacy?hl=nl)
Technische mogelijkheden om niet in te stemmen met cookies

  • Als u tijdelijk of in het geheel niet meer wilt instemmen met de vermelde wijze van gegevens verzamelen en het tonen van reclame, dan kunt u deze functionaliteit uitschakelen.
  • U kunt het privacy policy beleid van Google wat betreft reclame en aanverwante bepalingen hier bekijken: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=eng.)
  • U kunt ook het gebruik van cookies door veel derde aanbieders deactiveren op de deactivatiepagina van het Network Advertising Initiative: http://optout.networkadvertising.org/) en hier uw instellingen overeenkomstig aanpassen.
  • Indien u geen reclame op basis van uw interesses meer wilt ontvangen, kunt u het gebruik van cookies door Google voor dit doel deactiveren op de volgende pagina: https://myaccount.google.com/). U kunt het gebruik van cookies door Google ook deactiveren door de beschikbare plug-in te downloaden en te installeren: https://support.google.com/ads/answer/7395996).

8.3 DoubleClick by Google

Als u toestemming voor het gebruik van cookies geeft of actief gebruik maakt van onze website, wordt op deze website gebruik gemaakt van DoubleClick by Google, een service van Google Inc., Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland ("Google"). DoubleClick by Google gebruikt cookies om u relevante advertenties te kunnen laten zien. Daartoe wordt een pseudoniem identificatienummer (ID) aan uw browser toegekend om te kunnen zien welke advertenties getoond en bekeken zijn. Deze cookies bevatten geen persoonsgegevens. Het gebruik van Doubleclick cookies maakt het slechts mogelijk voor Google en partners om advertenties te tonen op basis van vorige bezoeken op onze of andere internetpagina’s.
De door de cookies opgeslagen informatie wordt door Google ter analyse aan een server in de VS gestuurd en daar opgeslagen. Google draagt alleen gegevens over aan derden als zij dit wettelijk verplicht zijn of in het kader van het verwerken van ordergegevens.
Door onze website te gebruiken gaat u ermee akkoord, dat Google uw gegevens op de hierboven beschreven wijze voor de genoemde doeleinden verwerkt.
Verder kunt u het gebruik van de door cookies vastgelegde gegevens en de gegevens over uw websitegebruik door Google alsmede het analyseren van deze gegevens door Google beheren door via de link adssettings.google.com bij het punt Advertentie-instellingen de verschillende mogelijkheden met betrekking tot personalisatie vast te leggen. Daar kunt u ook een browser-plugin downloaden en installeren waardoor u geen personaliseerde advertenties meer van Google ontvangt, ook niet als u uw cookies wist.

8.4 m-Pathy gebruikersanalyse

Als u toestemming voor het gebruik van cookies geeft of actief gebruik maakt van onze website (art. 6 paragraaf 1 f AVG), gebruikt onze partner m-pathy GmbH, Königsbrücker Str. 34, 01099 Dresden (m-pathy), in onze opdracht cookies om muisbewegingen, clicks, scrolbewegingen, touch- en multi-touch-bewegingen en toetsenbordaanslagen van onze websitebezoekers vast te leggen met als doel onze website te optimaliseren. Persoonsgegevens in de velden van een formulier en HTML-inhoud met persoonsgegevens worden daarbij al in de browser van de gebruiker geanonimiseerd. Het IP-adres wordt direct na overdracht ingekort. Er worden geen persoonsgegevens opgeslagen of gebruikersprofielen vastgelegd.
Als u dit niet wilt, kunt u dit hier aangeven.

8.5 Econda

Als u toestemming voor het gebruik van cookies geeft of actief gebruik maakt van onze website (art. 6 paragraaf 1 f AVG), maakt Econda GmbH, Eisenlohrstrasse 43, 76135 Karlsruhe (www.econda.de) met behulp van cookies gepseudonimiseerde gebruikersprofielen van de bezoekers van onze website om onze website te optimaliseren en gebruiksvriendelijk vorm te geven. De cookies die Econda gebruikt dienen niet ter identificatie van natuurlijke personen, maar hebben als doel de gebruikers van onze website te tellen en hun pseudoniem aan verschillende informatie te koppelen, zoals bijvoorbeeld het vaststellen van het marketingkanaal waardoor bezoekers op onze website belanden of de laatst bekeken artikelen. Met dit oogmerk kunnen cookies geplaatst worden die het mogelijk maken om een internetbrowser te herkennen. De gepseudonimiseerde gebruikersprofielen worden niet gekoppeld aan persoonsgegevens van het pseudoniem. IP-adressen worden direct “gemaskeerd” door de beide laatste achttallen onherkenbaar te maken. Hierdoor wordt het onmogelijk het IP-adres aan het gebruikersprofiel te koppelen. Bezoekers van onze website kunnen bezwaar maken tegen het gebruik van deze gepseudonimiseerde gegevens via de volgende link: https://www.econda.de/en/privacypolicy/ www.econda.de

8.6 Criteo

Onze website maakt gebruik van de diensten van Criteo SA, 32 Rue Blanche, 75009 Parijs te Frankrijk („Criteo“). Als u op onze website surft, plaatst Criteo advertentiecookies. Daardoor kunnen wij onze advertenties ook op websites van derden tonen aan bezoekers die in onze artikelen geïnteresseerd zijn. Retargeting technologie maakt gebruik van cookies of advertentie-ID’s en toont advertenties op basis van uw browsegedrag.
Wij kunnen informatie zoals technische identificatiekenmerken waarmee u zich aanmeldt op onze website met onze advertentiepartners uitwisselen.
U kunt het gebruik van deze cookies uitzetten via de website van Criteo. Meer informatie hierover vindt u in de privacy policy van Criteo: www.criteo.com

8.7 Adality GmbH

Als u toestemming voor het gebruik van cookies geeft of actief gebruik maakt van onze website, maakt deze website gebruik van de realTargeting-technologie van Adality GmbH, Neumarkter Strasse 22, 81673 te München („adality“) om onze online reclame te optimaliseren. Als u onze website gebruikt, plaatst Adality een cookie op uw computer. Het IP-adres of Mac-adres dat vanwege technische redenen wordt meegegeven, wordt voordat wij informatie aan Adality doorgeven verwijderd, zodat Adality u niet kan identificeren.
Om de cookie-id op te slaan maakt Adality gebruik van de diensten van Amazon Web Services Inc. Dit kan ertoe leiden, dat de bovengenoemde gegevens doorgestuurd worden aan een land, dat niet dezelfde standaard op het gebied van gegevensbescherming biedt als de Europese Unie. Adality heeft echter door middel van contracten of op andere wijze veilig gesteld dat ook hun partners een gelijkwaardige gegevensbescherming bieden als binnen de EU. (www.privacyshield.gov) Volgens art. 46 van de AVG heeft u het recht om inzicht in deze garantie te vragen. U kunt bij Adality eventueel een kopie van deze garantie aanvragen.
De wettelijke grondslag voor de gegevensverwerking ten behoeve van online reclame is artikel 6 paragraaf 1 f AVG, waarbij ons rechtmatig belang het doorvoeren van succesvolle online reclame met behulp van uw interesses is en het gebruiksvriendelijk vormgeven van onze website. De geplaatste cookie wordt na 1 jaar automatisch verwijderd. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het verwerken van uw gegevens met als doel u geïndividualiseerde online reclame te sturen door op deze link te klikken: adality.de

8.8 AWIN

Wij werken onder gemeenschappelijke verantwoordelijkheid op basis van art. 26 AVG samen met AWIN AG, Eichhornstrasse 3, 10785 in Berlijn (AWIN), met als doel het voeren van een affiliate marketingcampagne. Als u ons bij uw websitebezoek toestemming geeft (art. 6 paragraaf 1 f AVG), worden er in het kader van deze samenwerking cookies door AWIN gezet. Hierdoor kunnen AWIN en wij zien door middel van welke websites, apps en andere technologieën van derden u op onze website bent gekomen. Vervolgens belonen wij deze partijen voor hun doorverwijzing met een provisie. De verwerking van de benodigde pseudonieme gegevens (IP-adres) baseren AWIN en wij op de wettelijke grondslag van een prestatie-afhankelijke vergoeding voor een online reclamecampagne (art. 6 paragraaf 1 f AVG). Meer informatie over gegevensverwerking bij AWIN vindt u hier: www.awin.com

8.9 RTB House

Op onze website en al onze online content wordt voor marketingdoeleinden informatie over het surfgedrag van de gebruiker vastgelegd. Daarvoor worden met behulp van techniek van de firma RTB House (RTB House GmbH, Kurfürstendamm 226, 10719 in Berlijn) cookies gezet. Zo kan RTB House het surfgedrag analyseren en vervolgens doelgericht producten aanbevelen door middel van banners op websites van derden. Als u niet akkoord bent met deze anonieme analyse van uw surfgedrag kunt u dit via de volgende website doorgeven: www.rtbhouse.com

8.10 emetriq

Als u toestemming voor het gebruik van cookies geeft of actief gebruik maakt van onze website (art. 6 paragraaf 1 f AVG), worden op deze website pixels van de firma emetriq GmbH, Vorsetzen 35, 20459 te Hamburg geplaatst. Deze maken het ons mogelijk een internetgebruiker die al interesse in onze shop en producten heeft getoond met doelgerichte reclame aan te spreken. Hiervoor wordt tijdens uw bezoek aan onze website en websites van andere bedrijven informatie over uw internetgebruik verzameld (bijv. welke pagina’s en artikelen u heeft bekeken etc.) en door middel van een ID in een cookie opgeslagen. Op basis hiervan tonen wij vervolgens onze banners met reclamecampagnes. U kunt bezwaar maken tegen de pseudonyme analyse van uw surfgedrag door emetriq door de volgende link te gebruiken: www.emetriq.com

8.11 AT Internet

Onze website maakt gebruik van de webanalysedienst van de firma Applied Technologies Internet GmbH, Leonrodstraße 52-58, 80636 in München. We gebruiken de gegevens voor statistische doeleinden, zoals het verbeteren van ons aanbod. De verkregen data verwerken we op grond van een zwaarwegend belang om ons online assortiment zo optimaal mogelijk aan te kunnen bieden, conform art. 6 paragraaf 1 lit. f AVG.
Het IP-adres wordt direct na verkrijging door de server voor verdere verwerking door de aanbieder van de tool geanonimiseerd. De gegevens op de server worden binnen 24 uur verwijderd. Daardoor wordt uw volledige IP-adres dus niet langdurig opgeslagen en kan ook niet aan andere gebruiksgegevens gekoppeld worden. Wij kunnen de gegevens nooit tot een specifieke persoon herleiden. Lees voor meer informatie ook de privacy policy van onze dienstverlener AT Internet: www.atinternet.com
Als u niet wilt dat uw bezoek gevolgd wordt en de gegevens aan AT Internet doorgegeven worden, kunt u dit voorkomen door gebruik te maken van de volgende optout mogelijkheid: www.xiti.com

8.12 Kenshoo

Deze website maakt gebruik van de webanalysedienst met bidmanagementtool van de firma Kenshoo, Arnulfstraße 126, 80636 in München met servers in de VS. Er worden geanonimiseerde gebruiksgegevens vastgelegd en gezamenlijk opgeslagen om onze website gebruiksvriendelijker vorm te geven en te optimaliseren. Verder worden met de gegevens door middel van pseudoniemen gebruiksprofielen gemaakt. (art. 6 paragraaf 1 f AVG). Met Kenshoo tracking worden de cookies lokaal opgeslagen. Deze cookies hebben een geldigheidsduur van maximaal 90 dagen. U heeft als websitebezoeker het recht om het opslaan van uw (anonieme) bezoekgegevens te weerleggen. Maak hiervoor gebruik van de Kenshoo optout mogelijkheid die u vindt in de volgende privacy policy: www.kenshoo.de.
De privacy officer van Kenshoo kunt u ook een mail sturen via privacy@kenshoo.com. Kenshoo verwerkt ook persoonsgegevens in de VS en heeft zich daartoe verbonden aan het EU-US privacy shield, www.privacyshield.gov

8.13 Adcurve

Deze website maakt gebruik van de diensten van de firma Adcurve, De Strubbenweg 7, 1327 GA in Almere. Door middel van cookies verzamelen zij geanonimiseerde gegevens met als doel onze online marketing activiteiten via verschillende advertentiekanalen en devices te optimaliseren. Als u meer informatie wilt over het gegevensgebruik van onze dienstverlener, kunt u dit doen via de volgende link: adcurve.com

8.14 Userlike Live Chat

Onze website biedt als optie Userlike aan, een live chat softwareprogramma van de onderneming Devcores UG, Aachener Strasse 53, 50674 in Köln (“Userlike”). Userlike maakt gebruik van cookies die op uw computer opgeslagen worden en het mogelijk maken persoonlijk contact met u te hebben in de vorm van realtime chat op onze website. Door de chatfunctie te gebruiken wordt het chatverloop incl. het paginaverloop door Userlike vastgelegd, verwerkt en in Duitsland opgeslagen. Het gebruik van Userlike heeft tot doel makkelijk en snel al uw vragen over ons online aanbod te beantwoorden. Hieruit volgt een gerechtvaardigd belang op grond van art. 6 paragraaf 1 lit. f van de AVG. Verder gebruiken wij intern het verloop van de livechat voor kwaliteits- en trainingsdoeleinden.
Meer informatie over de privacy policy van Userlike vindt u hier https://www.userlike.com

9 Social Media

9.1 Gegevensverwerking op onze facebookpagina

Onze website gebruikt links die verwijzen naar onze bedrijfspagina bij Facebook. Als u op deze links klikt, verlaat u onze website en ontstaat er een directe verbinding tussen uw browser en de Facebook servers. Op onze Facebookpagina vindt vervolgens de onderstaande gegevensverwerking plaats.
Wij exploiteren onze Facebookpagina gemeenschappelijk met Facebook Ierland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland (hierna „Facebook Ierland“) in overeenstemming met art. 26 van de AVG. Facebook Ierland verzamelt en verwerkt hierbij zogenaamde insights-gegevens. Dit zijn persoonsgegevens, die in verband met uw bezoek of interactie met onze pagina of de content van onze pagina’s verzameld en verwerkt worden. Hieronder valt de volgende informatie: •Met betrekking tot uw interactie met onze Facebookpagina: het bekijken van de pagina, een post of een video; volgen of niet meer volgen; klikken op een button; liken of unliken; het aanbevelen van onze pagina in een post of een comment; met de muis over de naam of de profielfoto van onze pagina gaan om een voorproefje van de content te zien.

  • Met betrekking tot uw interactie met andere Facebookpagina’s en websites: het klikken op een andere Facebookpagina of een website buiten Facebook op een link, die naar onze pagina leidt.
  • Met betrekking tot uw reacties: het liken of unliken van een post; commentaar geven of delen van een post (inclusief de aard van de reactie); het verbergen van een post of het melden van een post als spam.
  • Met betrekking tot uw devices: of u zich via een computer of mobiel apparaat hebt aangemeld tijdens het bezoeken van de pagina of tijdens uw interactie met de pagina-inhoud.

Na het verzamelen en doorgeven van deze gegevens aan Facebook Ierland valt de verdere verwerking volledig onder de verantwoordelijkheid van Facebook.
Facebook Ierland gebruikt deze informatie om ons analyses ter beschikking te stellen. Het doel van de gegevensverwerking is het maken van anonieme, geclusterde statistieken over de interactie op onze pagina’s, voornamelijk het totale aantal page views, likes, page activity, interactie van de posts, bereik, video views, bereik van de posts, commentaren, gedeelde posts, antwoorden, aandeel mannen en vrouwen, herkomst op basis van land, stad en taal.
Wij gebruiken deze anonieme statistieken om de posts en activiteiten op onze Facebookpagina aantrekkelijker te maken voor de gebruiker. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld de informatie over leeftijd en geslacht om u correct aan te kunnen spreken en de bezoektijden van de gebruikers om onze posts op het optimale tijdstip in te kunnen plannen. Informatie over het door u gebruikte device helpt ons om de posts optisch aan dit device aan te passen.
De belangrijkste informatie over insights-gegevens vindt u via de volgende link van Facebook Ierland: facebook.com
De link naar de volledige privacy policy van Facebook Ierland vindt u hier:facebook.com

9.2 Links naar social media en social media buttons

Onze website maakt gebruik van links die naar onze bedrijfspagina’s op social media verwijzen. Door op deze links te klikken verlaat u onze website en wordt er een directe verbinding tussen uw browser en de social media server tot stand gebracht. Op onze bedrijfspagina vindt vervolgens de onderstaande gegevensverwerking plaats.
Standaard worden er bij het gebruik van zogenoemde „social plugins“ (buttons) van sociale netwerken op websites die het mogelijk maken content te „delen“, aan het betreffende sociale netwerk gegevens van bezoekers van deze website doorgegeven. Dit is onafhankelijk van het feit of de bezoeker de button van het betreffende sociale netwerk heeft aangeklikt of bekend is als gebruiker van het sociale netwerk.
Als u op een button klikt, wordt u naar het online aanbod van het betreffende sociale netwerk doorgestuurd. Uw browser maakt hierbij direct verbinding met de servers van het sociale netwerk, die zich eventueel in de VS (of een ander land buiten de EU) kunnen bevinden. Het sociale netwerk ontvangt dan in elk geval de informatie, dat u wilt “delen” of “liken”, alsmede uw IP-adres, gegevens over de gebruikte browser, uw besturingssysteem en de taalinstellingen. Uw klik wordt dus aan het sociale netwerk doorgegeven en door het sociale netwerk verwerkt.
Na het verzamelen en doorgeven van de gegevens aan het betreffende sociale netwerk valt de verdere verwerking uitsluitend onder verantwoording van het betreffende sociale netwerk.
Als u gebruiker bent van het sociale netwerk, kan het sociale netwerk de informatie ook direct aan uw account van het sociale netwerk koppelen. Wij maken gebruik van de volgende buttons:

  • Buttons voor het delen of liken van het sociale netwerk Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA ("Facebook"). Meer informatie over gegevensverwerking van Facebook en alle mogelijkheden met betrekking tot privacy instellingen vindt u via de volgende link: facebook.com
  • Buttons van het sociale netwerk Pinterest Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA 94301, USA (“Pinterest”). Meer informatie over gegevensverwerking van Pinterest en privacy instellingen vindt u hier: policy.pinterest.com
  • Buttons van het sociale netwerk Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA (“Instagram”). Meer informatie over gegevensverwerking van Instagram en privacy instellingen vindt u hier instagram.com

9.3 Youtube Videos

Onze website maakt gebruik van links naar onze bedrijfspagina bij Youtube. Door op deze links te klikken, verlaat u onze website en komt er een directe verbinding tussen uw browser en de Youtube servers tot stand. Op de Youtube pagina vindt vervolgens de volgende gegevensverwerking plaats.
Als u op een Youtube video klikt, wordt u doorgestuurd naar het online platform van Google Inc., Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA (Google). Uw browser maakt daarbij een directe verbinding met de servers van Google, die zich in de VS (land buiten de EU) kunnen bevinden.
Na het verzamelen en doorgeven van de gegevens aan Google volgt de verdere verwerking volledig onder verantwoording van Google.
Als u een video afspeelt, worden er cookies op uw computer opgeslagen en gegevens aan Google doorgegeven. In ieder geval uw IP-adres en cookie-ID, het specifieke webabres van de bekeken pagina, de systeemdatum en -tijd en welke browser u heeft gebruikt.
De gegevensoverdracht vindt plaats onafhankelijk van het feit of u een Google account gebruikt, of u zich aangemeld heeft, of dat u een account heeft. Als u zich bij Google aangemeld heeft, kunnen de gegevens direct aan uw account gekoppeld worden. Als u dit niet wilt, kunt u zich het beste voor het bekijken van de video afmelden.
Google staat garant voor een adequate gegevensbescherming doordat zij zich hebben verbonden aan het EU-privacy-shield (het certificaat vindt u hier: https://www.privacyshield.gov).
Meer informatie over het doel en de omvang van gegevensverwerking door Google en de daarbijbehorende rechten en privacy instellingen, met name de mogelijkheid om gegevensverwerking stop te zetten vindt u in de volgende privacy policy van Google: https://policies.google.com

10 Vastlegging protocol

Bij elk bezoek op onze website worden gegevens over dit bezoek tijdelijk in protocol bestanden opgeslagen (zogenaamde server logfiles) en verwerkt (art.6 paragraaf 1 b,c,f AVG). Deze bevatten:

  • een beschrijving van het type en de versie van de gebruikte webbrowser
  • het gebruikte besturingssysteem
  • de referrer URL categorie
  • de hostnaam van het betreffende apparaat
  • datum en tijd van de serveraanvraag
  • IP-adres.

De verwerking van deze zogenaamde server logdata vindt plaats vanwege technische redenen, voor afrekeningsdoeleinden, om de systeemveiligheid zeker te stellen en voor documentatiedoeleinden. De gegevens worden voor verwerking vanwege technische doeleinden resp. het zekerstellen van de systeemveiligheid uiterlijk na zeven dagen geanonimiseerd door het IP-adres in te korten, in zoverre langere opslag van het IP-adres niet voor documentatiedoeleinden noodzakelijk is. (art. 6 paragraaf 1 c, art. 5 paragraaf 2, art. 7 paragraaf 1 AVG). Verdere analyse van de gegevens vindt anoniem voor statistische doeleinden plaats.

11 Hoe kunt u uw privacy rechten uitoefenen?

Als u vragen over het verwerken van uw persoonsgegevens heeft, kunnen wij u hierover uiteraard te allen tijde meer informatie verstrekken. (Art.15 AVG). Bovendien heeft u volgens de wettelijke richtlijnen van de AVG het recht op rectificatie (art.16 AVG), op vergetelheid (art.17 AVG), op beperking van de verwerking (art.18 AVG), op bezwaar tegen de verwerking (art.21 AVG) en het recht op overdraagbaarheid van de gegevens (art.20 AVG).
Wij zullen u zo snel mogelijk, in ieder geval binnen een maand nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, over de maatregelen die we aan de hand van uw aanvraag hebben genomen informeren conform artikel 15 tot 21 AVG. Als dit niet binnen de gestelde termijn lukt, zullen wij u om uitstel vragen.
In het geval van rectificatie of verwijdering (vergetelheid) van de persoonsgegevens of een beperking van verwerking van de persoonsgegevens (art. 16 -18 AVG) zullen wij alle partijen die persoonsgegevens van ons ontvangen hierover informeren. Dit geldt niet, als dit zich als onmogelijk bewijst of als hiermee een inspanning gemoeid is die niet in verhouding tot de aanvraag staat. Op aanvraag kunnen wij u informeren over de geïnformeerde partijen.
Neem voor deze aanvragen a.u.b. altijd contact op met onze privacy afdeling via de kanalen die onder punt 3 vermeld staan.
In het geval van een redelijke twijfel aan de identiteit van een natuurlijk persoon die beroep doet op bovenstaande rechten, kunnen wij extra informatie aanvragen om de identiteit van deze persoon te bevestigen.
Tot slot heeft u het recht om een klacht in te dienen bij een toezichthoudende autoriteit (art.77 AVG). Hiervoor kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens, https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

12 Wijzigingen

Van tijd tot tijd is het noodzakelijk om de inhoud van deze privacy policy aan te passen, bijvoorbeeld in het geval van een wetswijziging of nieuwe jurisprudentie. Wij behouden ons dan ook het recht voor, om de privacy policy op elk moment aan te passen. Wij zullen de gewijzigde versie op de website publiceren. Lees daarom als u onze website opnieuw bezoekt altijd even de privacy policy door.

Stand: 18.12.2019


waiting...
¹⁾ Geldig op online bestellingen met een minimale bestelwaarde van 20 euro. De korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingsacties en is geldig t/m 12-07-2020. Lees ook de algemene voorwaarden in onze webshop. Voor het gratis geschenk geldt: zolang de voorraad strekt.

Contact
010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.
BETAALMOGELIJKHEDEN
  • Acceptgiro
  • Maand- termijnen met krediet
  • PayPal
  • Visa
  • Mastercard
  • IDeal
UW VOORDELEN
  • Bewezen kwaliteit
  • Veilig betalen
  • Gratis retourneren
  • 14 dagen bedenktijd
VEILIG BESTELLEN
  • Thuiswinkel Waarborg
  • ECommerce Europe
  • ForusP Secure
  • TS
ONZE PARTNERS
  • Parcelshop
  • DHL
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten € 4,95 per bestelling.