Hulpmiddelen voor slechtzienden

Heeft u moeite om sommige stukken te lezen uit een boek, tijdschrift of krant? Of kunt u de ondertiteling van de televisie niet meer goed zien? Slecht zien is lastig en kan zeer vervelend zijn maar er zijn veel hulpmiddelen die dit kunnen verbeteren. Kortom uw leven hoeft hierdoor niet beïnvloed te worden. Denk hierbij aan hulpmiddelen van een loep, vergrotende spiegel en leesbril.
 
Is uw zicht minder geworden en bent u op zoek naar hulpmiddelen die uw beter zicht geven? Dan zit u bij wellsana goed.
 
Doel van het gebruik van de hulpmiddelen  
Wanneer u gebruikmaakt van hulpmiddelen bent u minder afhankelijk van andere, U kunt weer goed een boek en tijdschrift lezen. Verschillende afbeeldingen en foto’s herkennen. Maar ook de tekst op huishoudelijke apparaten kunt u weer duidelijk lezen. Bijvoorbeeld het lezen van een thermostaat van de verwarming. Dit zorgt ervoor dat u een verhoogd gevoel van eigenwaarde creëert. Wat het leven een stuk aangenamer maakt.

Wellsana biedt verschillende hulpmiddelen aan in de webshop. Zo is de maximex universele LED-loep die beschikt over 5-voudige vergrotingen verkrijgbaar. Deze loep is verkrijgbaar voor slechts €14,99 en is handig en comfortabel. Ook de Eschenbach leesbril en loep in één is aan te raden! Met deze bril worden de kleine lettertjes voor u weer leesbaar. Deze bril beschikt over een extra loep. De bovenste helft van het brillenglas bevat een sterkte van 3.0 dpt en is voor gewoon lezen en de onderste helft bevat een sterkte van 6.0 dpt waardoor er een vergroting ontstaat net als bij een loep.

 
In de webshop van Wellsana zijn nog meer hulpmiddelen voor slechtzienden. Neem snel een kijkje en maak het leven weer een stuk aangenamer voor uzelf.