Handige huishoudhulpjes van Wellsana

Iedereen heeft zijn huishoudelijke taken die gedaan moeten worden. Denk maar eens aan de was draaien en de ramen zemen, maar ook koken. Kortom, we hebben zoveel huishoudelijke taken die we allemaal lang niet zo leuk vinden. Wellsana kan de huishoudelijke taken weliswaar niet verminderen, maar wel gemakkelijker maken! Wij hebben voor u een aantal handige huishoudhulpjes op een rijtje gezet.

Grijptang
Eén van de meest ideale hulpjes voor het dagelijks leven! Heeft u soms iets nodig van de bovenste plank of iets dat ver achterin de kast ligt? Dat zal geen probleem meer zijn met deze grijptang deluxe. Met de grijptang kunt u voorwerpen waar u moeilijk bij kunt gemakkelijker pakken en wegleggen. Daarnaast is deze luxe grijptang ook uitgevoerd met een magneet zodat u ook de kleinste metalen voorwerpen zoals munten of naalden met het hoogste gemak op kunt pakken.

Stahulpje
Veel huishoudelijke taken vergen lang staan. Het stahulpje van het merk Wenko maakt het staan wat dragelijker! Dankzij het stahulpje heeft u toch steun en kunt u zitten wanneer u bijvoorbeeld moet strijken, maar is ook zeker handig bij andere klusjes waarbij u veel moet staan. Het stahulpje is erg stevig en de zithoogte is eenvoudig aan te passen aan de gewenste hoogte.  


Verfpistool
Iets verven is weliswaar geen alledaagse taak, maar wanneer u het een keer moet doen kan het een vervelend klusje zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan een schutting of tuinhek. Bij Wellsana vindt u daarom het handige EASYmaxx verfpistool dat dit klusje een stuk gemakkelijker (en leuker) maakt. Dit apparaat bespaart u tijd en moeite door simpelweg te spuiten in plaats van te smeren.

Multisnijder
Ook in de keuken kunt u alle hulp gebruiken, u bent er immers vaak te vinden voor het ontbijt, lunch, diner en een kopje koffie. Deze gourmetmaxx multisnijder Pro zorgt ervoor dat u gerechten in een handomdraai kunt bereiden. Met één druk op de knop snijdt u groentes, fruit, aardappelen in een mum van tijd. U hoeft verder ook geen moeite te doen om hem met de hand af te wassen, want het apparaat is gewoon vaatwasserbestendig.

 

Haal nu een handig huishoudhulpje in huis om het uzelf makkelijk te maken. Ontdek het complete assortiment huishoudhulpjes bij Wellsana.