Bed hulpmiddelen

Verhoog het comfort in bed met de bed hulpmiddelen van Wellsana. De bed hulpmiddelen bieden voor sommige een hele uitkomst. Maak u zelf onafhankelijk door het gebruik van de hulpmiddelen die Wellsana u biedt.
 
Het bed-opstahulpje
Heeft u moeite met uit bed opstaan? Dan is dit bed-opstahulpje ideaal voor u. Deze opstahulp kunt u op twee manieren helpen. Het helpt u om in zithouding te komen zonder uw rug te belasten en hij geeft u veiligheid en steun bij het opstaan. Uw rug wordt hierdoor ontlast en de gewrichten bespaard. Hij is gemakkelijk in elkaar te zetten en in hoogte verstelbaar. Voor slechts € 49,99,- is het bed-opstahulpje voor u.
 
Bedtafel
Wilt u nog lekker in bed blijven liggen en uw dag rustig beginnen door het lezen van een boek in bed?  Met de bedtafel kunt u lekker in uw bed blijven liggen en u zelf verwennen met een ontbijtje op bed of comfortabel uw boek lezen. Het bedtafeltje is zeer stabiel. U hoeft niet bang te zijn dat bijvoorbeeld uw drankje zal omvallen. Voor slechts €39,99 kunt u de bedtafel aanschaffen. 


 
Optrekhulp
Heeft u moeite om zelf rechtop op bed te gaan zitten? Wanneer u over voldoende kracht beschikt dan is de optrekhulp van Wellsana een uitkomst. Perfect voor thuispatiënten die geen afstand meer hoeven te nemen van hun eigen bed. Voor €159,99 is de optrekhulp voor u.

Bent u nu ook zo enthousiast over de bed hulpmiddelen net als ons? Bestel dan uw favoriete paar in onze webshop en verhoog het comfort in uw bed!

Ontdek hier het complete assortiment bedhulpmiddelen van Wellsana!