• Veilig winkelen
 • Kopen op rekening
 • Gratis retourneren
Handbandages & armbandages(17)
Filteren op:
Sorteren op:

Polsklachten

Zoals vaker het geval is worden we ons pas bewust van lichamelijke gebreken op het moment dat we pijn ervaren of we ons beperkt voelen in onze dagelijkse bezigheden. Dit geldt zeker ook voor onze pols. De pols gebruiken we honderden keren per dag zonder dat we daar normaliter stil bij staan. Pas als we polsbewegingen als pijnlijk ervaren, realiseren we ons hoe intensief we onze pols gebruiken. Gelukkig zijn er hulpmiddelen in de vorm van polsbandages te koop die het mogelijk maken onze pols te gebruiken terwijl we deze zo min mogelijk belasten.

Polsklachten kunnen dus flink eten in het roet gooien bij onze dagelijkse bezigheden. Immers, er is weinig wat we kunnen doen zonder onze handen en daarmee ook onze pols te gebruiken. Bovendien gaan polsklachten vaak gepaard met pijn. Niet alleen op momenten dat we de pols gebruiken, maar ook ’s nachts. Een goede polsbandage zorgt ervoor dat de pols zowel bij bewegingen als in ruststand ondersteund wordt. Afhankelijk van de ernst van de klachten kan gekozen worden voor een polsbandage met of zonder geïntegreerde spalk.

Polsbandages ter ondersteuning

De polsbandages van Wellsana zijn geschikt voor lichte tot middelzware klachten van de pols. De oorzaken van polsproblemen kunnen variëren van sportblessures, valpartijen, reumatische aandoeningen tot specifieke polsaandoeningen als een peesontsteking of het carpaal tunnelsyndroom. Bij sportblessures is meestal sprake van een kneuzing of verstuiking, dat wil zeggen dat de banden van de pols verrekt zijn. Dit zorgt voor zwelling in de pols die bewegen moeilijk en pijnlijk maakt. Een bandage geeft dan de nodige polsondersteuning. Het materiaal waarvan de polsbandage is gemaakt zorgt voor een micromassage van de pols waardoor de stofwisseling van cellen geactiveerd wordt. Dit heeft een positief effect op het herstel van de geblesseerde pols.

Bij een aandoening als carpaal tunnelsyndroom is de spalkfunctie van de polsbandage erg belangrijk. Bij carpaal tunnelsyndroom wordt de middelste armzenuw beklemd, wat naast pijnklachten ook tot krachtverlies in de hand kan leiden. De pols moet dan in een dusdanige stand worden gebracht en gehouden dat de armzenuw zoveel mogelijk ruimte houdt. De spalk in de polsbandage garandeert deze optimale stand van de pols. Doordat de polsbandage een uitsparing voor de duim heeft, blijft het toch mogelijk om de hand te gebruiken.

Polsbandages voor intensief gebruik

De polsbandages van Wellsana zijn vervaardigd uit elastisch en ook ademend materiaal. U kunt de polsbandage dan ook langdurig gebruiken zonder dat dit tot huidproblemen leidt. Dit laatste is belangrijk als de klachten van de pols door artrose veroorzaakt worden. Artrose is helaas een blijvende aandoening die het noodzakelijk zal maken de pols veelvuldig te ondersteunen. Dit is gelukkig geen punt met de polsbandages van Wellsana. U kunt deze onbeperkt dragen en sommige polsbandages zijn, indien onder kleding gedragen, zelfs nauwelijks zichtbaar. De polsbandages van Wellsana zijn altijd wasbaar. Wel zo prettig als u uw polsbandage intensief draagt.

Een polsbandage kan ook goede diensten bewijzen bij klachten als RSI, een muisarm of daaraan verwante klachten. Deze klachten ontstaan als u veel repeterende bewegingen maakt. Dit kunnen letterlijk de bewegingen zijn die u maakt als u langdurig achter een computer zit. Maar ook zeer intensief breien kan leiden tot polsklachten. In alle gevallen is afwisseling de beste remedie om problemen te voorkomen. Is er toch al sprake van klachten dan is het verstandig om al in het beginstadium de pols zo snel mogelijk rust te gunnen. Dit doet u het beste door voor polsondersteuning middels een bandage te zorgen.

Polsbandages van Wellsana

In de online shop van Wellsana vindt u diverse soorten polsbandages. U kunt uw keuze voor een polsbandage heel gemakkelijk afstemmen op de aard en intensiteit van uw klachten. Bij Wellsana heeft u altijd een bedenktijd van 14 dagen en 2 jaar garantie op alle artikelen. U kunt zelf kiezen hoe u wilt betalen en kunt uw bestelling aan huis laten bezorgen of bij een KIALA punt in de buurt. Bij Wellsana bestelt u veilig en gemakkelijk de polsbandage die u zoekt.


waiting...

Contact
010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.
BETAALMOGELIJKHEDEN
 • Factuur
 • Betaling in 3 termijnen
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • IDeal
UW VOORDELEN
 • Bewezen kwaliteit
 • Veilig betalen
 • Gratis retour- neren
 • 14 dagen bedenktijd
VEILIG BESTELLEN
 • Thuiswinkel Waarborg
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
 • TS
ONZE PARTNERS
 • Parcelshop
 • DHL
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten € 4,95 per bestelling.