Kies de perfecte lichaamsverzorging.

Naast het gezicht heeft ook uw lichaam verzorging nodig. Zeker in de winter als het lichaam bedekt is met kleding hebben de meeste de neiging om het lichaam minder goed te verzorgen dan bijvoorbeeld in de zomer. Maar ook dan vraagt onze lichaam om de juiste verzorging.
 
Het ouder worden van ons huid kunnen wij helaas niet stopzetten maar wel kunnen wij dit proces vertragen door de huid goed te verzorgen. Wellsana biedt diverse crème aan die perfect zijn om uw huid goed te onderhouden. Hieronder vindt u de drie crèmes die u de juiste verzorging kan bieden:
 

1. Crème met dode zeezout: Deze crème is geschikt voor het hele lichaam. De zeezout die in de crème zit bevat veel belangrijke mineralen, zoals magnesium, calcium en kalium, die hebben een zeer positief effect op de huid. De crème zit boordevol met mineralen en sporenelementen die helpen uw huid te kalmeren en te beschermen tegen invloeden van het milieu.

2. JS care – Melkvetcrème:
De melkvetcrème is een verzorgende crème voor elke huidtype. Ideaal voor bij een huid die door het weer of droge lucht geïrriteerd is. Ook is deze crème geschikt om uw voeten mee te masseren.

3. Lavendel bodylotion van Plantes en Parfums:
De lavendel bodylotion van Plantes en Parfums is een snel intrekkende hydraterende bodylotion onthult met een lekker lavendelgeur. De crème is makkelijk aan te brengen en laat geen vetlaagje achter. Uw huid wordt heerlijk soepel en zacht.

Alle producten in de online shop van Wellsana worden regelmatig getest zodat wij een hoge kwaliteit kunnen waarborgen en u het meeste voordeel haalt uit uw aankopen! Bekijk nu het volledige lichaamsverzorging assortiment online en shop uw favoriete crèmes in de shop.