• Veilig winkelen
 • Kopen op rekening
 • Gratis retourneren
Diabetessokken(23)
Filteren op:
Sorteren op:

Diabetessokken beschermen uw gevoelige benen, voeten en tenen

De benen, voeten en tenen van diabetici hebben extra aandacht nodig. Gelukkig weet WELLSANA daar wel raad mee. De specialist op het vlak van welzijn en gezondheid heeft de ideale oplossing klaar. Diabetessokken bieden de juiste bescherming en hebben nog andere voordelen. Ontdek nu waarvoor slimme sokken voor diabetici allemaal goed zijn en waarmee WELLSANA u kan helpen.

Contents

Uitgebreide collectie aan speciale sokken voor diabetici

Specialist WELLSANA verklaart: wat zijn diabetessokken?

Waar helpen die slimme sokken voor diabetici bij?

Meerdere soorten diabetessokken voor dames en heren

Diabetessokken en steunkousen eenvoudig online kopen

Uitgebreide collectie aan speciale sokken voor diabetici

Diabetessokken https://www.wellsana.nl/diabetessokken/ zijn speciale sokken voor diabetici. Maar WELLSANA biedt ook prima steunkousen, gewone sokken en andere kousen en leggings aan. Allemaal met de bedoeling om uw gezondheid en algemeen welzijn te verbeteren. Net als met de schoenen en kleding in de volgende domeinen: sport & vrije tijd, wellness & massage en wonen & tuin. U vindt een uitgebreid assortiment en uitstekende tips en adviezen online. Want dat is de specialiteit van WELLSANA. Uw gezondheid komt eerst.

Maar WELLSANA doet meer. Na het inloggen op uw persoonlijk account is individuele begeleiding mogelijk, door een bekwame raadgever die u gericht advies kan geven over diabetessokken en de andere artikelen uit het online gezondheidsgamma. Zoals: speciaal beddengoed, steungordels & bandages, hygiënische hulpmiddelen en producten voor pijnbestrijding en voetgezondheid. Want behalve diabetessokken hebben ook voetmassageapparaten hun nut voor diabetici bewezen.

Specialist WELLSANA verklaart: wat zijn diabetessokken?

Hebt u nog vragen? Gezondheidsspecialist WELLSANA beantwoordt ze dagelijks, ook in het weekend. Telefonisch, via mail of via uw account. Voor zover u de nodige informatie nog niet op de website hebt gevonden. Want wat zijn diabetessokken en welke voordelen bieden ze? Dat wordt zo meteen duidelijk. Diabetessokken zijn slimme sokken voor diabetici die veel aandacht aan hun benen, voeten en tenen moeten besteden, om meer gezondheidsproblemen te voorkomen.

Want diabetessokken zijn speciaal voor diabetici ontworpen om verraderlijke wondjes aan de voeten en tenen tegen te gaan. Omdat die bij patiënten met diabetestype 1 en 2 bijzonder gevoelig zijn. De doorbloeding van verre lichaamsdelen, zoals handen en voeten, vermindert. Waardoor vooral aan de voeten snel wondjes ontstaan, die heel moeilijk genezen en ontstekingen kunnen veroorzaken. In het geval van diabetes kunnen die grote risico‘s inhouden. Diabetessokken verkleinen die gevaren aanzienlijk.

Waar helpen die slimme sokken voor diabetici bij?

Zowel diabetessokken voor dames als heren bieden voordelen door hun bijzondere eigenschappen. Zo hebben ze een ideale pasvorm, waardoor ze beter blijven zitten en niet afzakken. Ze bieden een uitmuntende bescherming onderaan uw voeten, door ondersteunende zolen toe te voegen, die de druk op uw voeten beter verdelen. En doordat aan de tip van de slimme sokken voor diabetici geen naad meer zit, gaan diabetessokken niet irriteren aan de tenen.

Aan de bovenzijde van de voeten zit een soepele stof die het bewegen vergemakkelijkt en het heel aangenaam maakt om iedere dag diabetessokken te dragen. Want om pijnlijke benen en voeten te voorkomen, is comfort bijzonder belangrijk. En om dat volmaakte gevoel nog meer te versterken, zit er bovenaan de diabetessokken geen elastiek. Waardoor de bloeddoorstroming tussen de voeten en de onderbenen sterk wordt verbeterd. Diabetessokken mogen daar nooit knellen.

Meerdere soorten diabetessokken voor dames en heren

Diabetessokken onderscheiden zich van gewone sokken en kousen door de bijzondere aandacht die aan de afwerking wordt besteed. Maar ook de gebruikte materialen zijn belangrijk. Want de speciale sokken voor diabetici moeten niet enkel de druk op het onderbeen en de voet verlagen. Ze moeten ook het vocht afvoeren, om te voorkomen dat uw voeten in uw schoenen schuiven en blaren op uw voeten ontstaan. Diabetessokken bevatten naast katoen daarom vaak polyamide en elasthan.

WELLSANA heeft enkel diabetessokken voor dames en heren in het uitgebreide assortiment, die aan de hoogste standaard voldoen. Zoals comfortsokken die een bepaalde hoeveelheid aloë vera kunnen bevatten om extra zacht aan te voelen en een bijkomende verzorging aan uw voeten te geven. Maar ook kniehoge licht elastische diabetessokken voor dames en sportieve, lage herensokken die net als de andere diabetessokken speciaal voor diabetici zijn gemaakt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Diabetessokken en steunkousen eenvoudig online kopen

Wanneer u doelgericht op zoek gaat naar specifieke producten op de website van WELLSANA, maakt u gebruik van het zoekvenster bovenaan de pagina. Of u volgt de opdeling per categorie, met onder meer gezondheidsartikelen, schoenen en kleding. Bekijk en vergelijk daarna de verschillende foto‘s. En neem zorgvuldig de productinformatie achter elke foto door, van aangeboden steunkousen, sokken, kousen & leggings en diabetessokken, om de beste keuze te maken.

Diabetessokken worden speciaal voor diabetici ontworpen. Maar sommige andere sokken en kousen kunnen ook door hen worden gedragen, of zelfs extra worden aanbevolen. U vindt ze onder de noemer: ook geschikt voor diabetici. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Ontdek verder ons gevarieerde assortiment damesmode en herenmode onder de rubriek kleding en bestel online bij WELLSANA. Het gaat snel en is eenvoudig. U krijgt dan alles netjes thuisbezorgd.


waiting...

Contact
010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.
BETAALMOGELIJKHEDEN
 • Factuur
 • Betaling in 3 termijnen
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • IDeal
UW VOORDELEN
 • Bewezen kwaliteit
 • Veilig betalen
 • Gratis retour- neren
 • 14 dagen bedenktijd
VEILIG BESTELLEN
 • Thuiswinkel Waarborg
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
 • TS
ONZE PARTNERS
 • Parcelshop
 • DHL
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten € 4,95 per bestelling.