• Veilig winkelen
 • Kopen op rekening
 • Gratis retourneren
Crèmes(16)
Filteren op:
Sorteren op:

Rug- en gewrichtscrèmes

Heeft u weleens last van een stijve nek of van stijve spieren? Dit kan voor ongemak zorgen in uw dagelijks leven. Vaak is de oorzaak onbekend of moeilijk te achterhalen. Een verkeerde zit- of slaaphouding, intensief sporten of stress kunnen een mogelijke oorzaak zijn. Pijnverlichtende crèmes kunnen u helpen de dag door te komen en zorgen ervoor dat u minder last van heeft. In onze shop vindt u onder andere duivelsklauw en paardenbalsem die de pijn verlichten en de doorbloeding bevorderen.

Verlicht pijn en stijfheid met de juiste crème voor spieren en gewrichten van Wellsana

Stijve spieren en pijnlijke gewrichten kunnen het levensplezier van iemand behoorlijk verminderen. De oorzaken voor dit lichamelijk ongemak kunnen overal vandaan komen. U kunt bijvoorbeeld gewoon teveel gesport hebben. Wanneer u het uiterste vergt van uw spieren kunnen ze licht beschadigd raken. Hierdoor hebt u meestal een à twee dagen lang last van spierpijn. Gelukkig verdwijnt dit euvel meestal vanzelf weer, wanneer u rustiger aandoet. Ook spanningen en stress kunnen uw spieren ernstig belasten. Misschien heeft u dat zelf wel eens ervaren en daardoor bijvoorbeeld een stijve nek gekregen. Deze spierpijn is lastiger te bestrijden, omdat u vaak uw levenswijze moet veranderen om spanning te vermijden. Verder kan leeftijd een rol spelen bij het ontwikkelen van stramme spieren en stijve gewrichten. Zo kunnen dames in de overgang spier- en gewrichtsklachten krijgen door een ontregelde hormoonhuishouding. Verder zijn er allerlei ziektes, zoals reuma, die de soepelheid van spieren en gewrichten aantasten. Medicijnen bieden hiervoor vaak verlichting. Maar ook een gezonde levenswijze kan bij veel mensen de soepelheid van spieren en gewrichten verbeteren. Daarnaast vindt u bij Wellsana een speciale crème voor spieren en gewrichten en andere verzachtende middelen.

Het voorkomen van stijve en pijnlijke spieren en gewrichten

Beweging is een van de beste wapens tegen de achteruitgang van uw spieren en gewrichten. Het versterkt niet alleen uw spiermassa, maar sterkere spieren ondersteunen ook de gewrichten. Een echte win-winsituatie dus. U kunt bijvoorbeeld 's morgens na het opstaan al een wandeling in de buitenlucht maken. Zo slaat u twee vliegen in een klap. U beweegt, en u ontspant! Wat ook meteen spierpijn als gevolg van stress tegengaat. Bent u een fanatiek sporter? Zorg dan dat u een trainingsschema hebt, waarmee u uw sportieve prestaties rustig opbouwt. Zo belast u uw spieren geleidelijk steeds meer, waardoor ze kunnen wennen aan de toename in beweging. U ziet het, veel pijntjes en stijfheid kunt u voorkomen door regelmatig te bewegen, te ontspannen en uw lichaam niet te overbelasten tijdens het sporten.

Mochten al uw voorzorgsmaatregelen op het gebied van gezondheid niet genoeg zijn, dan kunt u kiezen voor een crème voor spieren en gewrichten. In de online shop van Wellsana vindt u diverse soorten. Hebt u bijvoorbeeld een zware lichamelijke inspanning geleverd? Met kruipden-gel geeft u uw spieren welverdiende ontspanning en krijgt u snel weer een vitaal gevoel in uw benen. Ook wordt een zwaar gevoel in uw onderdanen verminderd met paardenbalsem. De uitgekiende combinatie van kamfer, menthol en een serie andere verkwikkende ingrediënten verkoelt en bevordert de doorbloeding. Nog een weldadige crème voor spieren heeft ook een naam uit het dierenrijk: dit wordt marmottenzalf genoemd. Dit middel is al eeuwen een remedie tegen spierpijn en spierspanningen. Hebt u bijvoorbeeld last van kramp, dan kan deze zalf u daarbij helpen. Ook heeft marmottenzalf een gunstige uitwerking op pijnlijke gewrichten. Nog een hulpmiddel bij stijve knieën, ellebogen en schouders is gewrichtscrème of -gel. U hoeft de substantie enkel zachtjes op uw gewricht te masseren om de pijn te verlichten en op de aangetaste plek een vitaler gevoel te krijgen. Ook deze gel koopt u voordelig bij Wellsana!

Ontdek bij Wellsana nog meer mogelijkheden voor een gezond en fit lichaam

Bij Wellsana helpen wij u graag aan een goede gezondheid. Behalve met een uitgebreide keuze in crèmes voor spieren en gewrichten ondersteunen wij u ook met allerlei andere artikelen. Zo kunt u spierpijn te lijf gaan met onze massageapparaten. Of blijf fit met de bewegingstrainers en fitnessapparatuur uit onze online shop. Verder kan warmtetherapie ook verlichting geven bij stijve spieren en gewrichten. Zo hebben wij scheerwollen kniewarmers of een warmtekussen voor uw nek. Wilt u uw lijf van binnenuit soepel houden? Bekijk dan onze voedingssupplementen. Denk ook aan uw kleding. Wilt u uzelf aanmoedigen om in beweging te blijven, dan is een comfortabele outfit een must. Bij Wellsana vindt u een uitgebreide serie trainingsbroeken en -pakken waarmee u volop kunt wandelen. Of leef u uit op de tennisbaan of een trimparcours. Ontdek dus snel ons assortiment en start met een gezonder en comfortabeler leven!


waiting...

Contact
010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.
BETAALMOGELIJKHEDEN
 • Factuur
 • Betaling in 3 termijnen
 • PayPal
 • Visa
 • Mastercard
 • IDeal
UW VOORDELEN
 • Bewezen kwaliteit
 • Veilig betalen
 • Gratis retour- neren
 • 14 dagen bedenktijd
VEILIG BESTELLEN
 • Thuiswinkel Waarborg
 • ECommerce Europe
 • ForusP Secure
 • TS
ONZE PARTNERS
 • Parcelshop
 • DHL
Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten € 4,95 per bestelling.