Ruilen en retourneren

   Wij hopen natuurlijk dat uw bestelling voldoet aan uw verwachtingen. Als dit om welke reden dan ook niet het geval is, kunt u uw bestelling of een deel hiervan altijd retourneren. U mag artikelen binnen 14 dagen nadat u ze ontvangen heeft naar ons terugsturen. Conform het wettelijk herroepingsrecht mag u ons ook binnen 14 dagen na ontvangst eerst melden dat u uw bestelling wilt retourneren. Na deze melding heeft u nog 14 dagen om uw bestelling of een deel daarvan daadwerkelijk terug te sturen. De kosten voor het terugsturen nemen wij voor onze rekening; hieraan zijn voor u dus geen kosten verbonden. Als u een artikel wilt ruilen voor een ander artikel, kunt u ons dit telefonisch of per e-mail laten weten. Zie hiervoor onze contactpagina .

   Artikelen terugsturen

   Bij uw bestelling ontvangt u altijd een retoursticker. Deze sticker plakt u over het oude adres op het retourpakket. Op die manier kunt u het pakket zonder kosten terugsturen. Heeft u geen retoursticker meer? Het retouradres is: Heksekamp 29, 5301 LX Zaltbommel.
   U kunt artikelen ook via een DHL Parcelshop terugsturen. Op de retoursticker staat de dichtstbijzijnde DHL Parcelshop vermeld. U mag uw bestelling natuurlijk ook via een andere DHL Parcelshop terugsturen. Via whttps://ww.dhlparcel.nl vindt u parcelshops bij u in de buurt. Uiteraard kunt u ook via een andere vervoerder retourneren, in dat geval zijn de directe kosten wel voor uw rekening.

   Voorwaarden terugsturen

   De artikelen die u terugstuurt moeten ongebruikt zijn; uiteraard mag u artikelen proberen en/ of passen zoals u dat in een winkel ook mag doen. Als u artikelen meer of langer heeft gebruikt, dan kunnen we u aansprakelijk stellen voor het waardeverlies dat hierdoor is ontstaan. Wij verzoeken u de artikelen bij voorkeur in de originele verpakking naar ons terug te sturen en graag de retourbon bij te voegen.

   Terugbetalen

   Als u uw bestelling al heeft betaald, betalen wij u zo snel mogelijk en in elk geval binnen 14 dagen na ontbinding van het koopcontract het volledige aankoopbedrag, inclusief standaard verzendkosten terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons heeft betaald. Indien artikelen tegen een toeslag voor speciaal transport of extra snelle levering zijn bezorgd, betalen wij deze kosten niet terug; deze kosten blijven voor uw rekening. Mochten wij uw artikel(en) nog niet hebben ontvangen, dan betalen wij u ook terug als u heeft aangetoond dat u uw bestelling heeft geretourneerd.
   Mocht er sprake zijn van een betalingsachterstand, dan betalen wij niet terug. In dat geval verrekenen wij het terug te betalen bedrag met het openstaande saldo.

   Wettelijk herroepingsrecht

   Wij zijn verplicht u op het wettelijk herroepingsrecht te wijzen. Dit recht houdt in dat u binnen de zichttermijn van 14 dagen uw bestelling zonder opgave van redenen mag herroepen. Als u onder vermelding van uw retourwens artikelen naar ons terugstuurt, maakt u hiermee gebruik van uw herroepingsrecht. U maakt ook gebruik van dit recht als u ons binnen 14 dagen na ontvangst van het laatste artikel van uw bestelling informeert dat u uw bestelling herroept. U kunt ons dit bij voorkeur schriftelijk of per e-mail laten weten. Onze adresgegevens zijn: WELLSANA, Postbus 413, 3000 AL Rotterdam, e-mail: herroeping@WELLSANA.nl.

   U mag voor uw herroeping gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Als u van deze mogelijkheid gebruik maakt, sturen wij u zo spoedig mogelijk per e-mail een ontvangstbevestiging van uw herroeping.


   waiting...

   Contact
   010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.