Medisana
 
Voor Medisana staat de gezondheid van de mens centraal. Met die gedachtegang is Medisana zo’n 30 jaar geleden opgericht. Het bedrijf specialiseert zich in thuistherapie en is voortdurend druk met het ontwikkelen en op de markt brengen van producten die de gezondheid van de eindgebruiker verbeteren.
 
Medisana levert verschillende soorten producten, deze zijn erg divers. Zo leveren zij producten ten behoeve van gezondheidscontrole maar ook keukenweegschalen vallen binnen hun assortiment. De kwaliteit van deze producten ligt bij Medisana hoog in het vaandel, zij pleiten voor een hoge kwaliteitsnorm die word gegarandeerd door hun nauwkeurige kwaliteitscontroles.
 
Er wordt binnen het bedrijf gestreefd naar risicovrije thuistherapie. Dat wil zeggen dat bijwerkingen zijn uitgesloten. Erg fijn, want dit betekent dat iedereen gebruik kan maken van de producten van Medisana. Elk product wordt geleverd met een duidelijke handleiding, mocht je deze kwijtraken dan zijn alle handleidingen terug te vinden op de website van Medisana.
 
Het bedrijf kent meerdere vestigingen. De hoofdvestiging is gelegen in Duitsland en staat onder leiding van de heer Lindner. Ook heeft het bedrijf een Nederlandse vestiging in Kerkrade en is daarom makkelijk door klanten te bereiken.
 
Uiteraard is het voor Medisana belangrijk dat klanten het bedrijf kunnen vertrouwen. Om die reden introduceert Medisana elke product met een minimumgarantie van drie jaar. De garanties kunnen soms oplopen tot wel 10 jaar. Tijdens de ontwikkeling van de producten is er bovendien gebruik gemaakt van bevindingen uit klinische studies.
 
Na een hoop van de Medisana producten in gebruik te hebben genomen zijn wij erg te spreken over dit bedrijf, laat uzelf overtuigen door de producten van Medisana.