Badkamerhulpmiddelen voor een veilige badkamer

Niets is fijner om uzelf rustig op te kunnen frissen in een veilige badkamer. De plek waar u even tot rust kan komen door op uw gemak een warme douche of een bad te nemen. Vooral als u ouder wordt is het beangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen badkamer. Dit veilige gevoel kunt u zelf creëren met de badkamerhulpmiddelen van Wellsana. Door gebruik te maken van de hulpmiddelen kunnen ouderen vaak langer in hun eigen huis blijven wonen. Natuurlijk zijn deze hulpmiddelen ook geschikt voor jongere mensen die vanwege een beperking extra hulp goed kunnen gebruiken.

Het assortiment hulmiddelen voor de badkamer loot van douchekrukken, badzitjes, bad- en douchematten, badsteunen, insmeerhulpjes tot toilethulpspullen. Voor ieder wat wils en voor alle bezigheden bieden wij passende hulpmiddelen aan die u kunnen helpen bij uw persoonlijke verzorging. 

Bad- en douchematten
De badkuipmat is z’n hulpmiddel. De vele zuignappen zorgen ervoor dat de badkuipmat niet verschuift. Dit voorkomt dat u uitglijdt. Verder zijn er zachte badmatten met een moderne look verkrijgbaar die uw badkamer ook direct op  vrolijken. De wellness-douchematten zijn weer ideaal om uw voeten te masseren en te reinigen zonder dat u hoeft te bukken. Ook bieden wij veiligheidsmatten aan om zo lekker en veilig van uw warme bad te kunnen genieten.
 
Douchekrukje
Heeft u moeite om lang te staan, dan is een douchekrukje een ideaal hulpmiddel voor u.
U kunt zo tijdens het douchen rustig zitten en alle tijd nemen om u op te frissen.

Er zijn verschillende douchekrukjes verkrijgbaar. Van losse modellen die u makkelijk zelf kunt verplaatsen tot douchekrukjes met armleuningen of een zitleuning. Verder kunt u zelf de poten verstellen om zo het douchekrukje in de juiste hoogte te zetten. Door de antislipvoetjes bent u ervan verzekerd dat de kruk stevig op zijn plaats blijft staan.

Klik hier voor alle badkamerhulpmiddelen van Wellsana.