Badkamerhulpmiddelen voor een veilige badkamer

Niks is fijner om uzelf rustig op te kunnen frissen in een veilige badkamer. De plek waar u even tot rust kan komen door heerlijk een warme douche of een bad te nemen. Vooral als u ouder wordt is het wel zo fijn om u veilig te voelen in uw eigen badkamer. Dit veilige gevoel kunt u zelf creëren met de badkamerhulpmiddelen van Wellsana. Door gebruik te maken van de hulpmiddelen kunnen ouderen vaak langer in hun eigen huis blijven wonen. Natuurlijk zijn deze hulpmiddelen ook geschikt voor jongeren mensen die vanwege een beperking hulp nodig hebben bij hun verzorging.

Van douchkrukken, badzitjes, bad- en douchematten, badsteunen, insmeerhulpjes en toilethulpspullen. Voor ieder wat wils en voor alle bezigheden bieden wij passende hulpmiddelen aan om uw verzorging te vergemakkelijken.

Bad- en douchematten
De badkuipmat is z’n hulpmiddel. De vele zuignappen zorgen ervoor dat de badkuipmat niet verschuift. Dit voorkomt dat u uitglijdt. Verder zijn er zachte badmatten met een moderne look verkrijgbaar om ook tegelijkertijd uw badkamer op te vrolijken. De wellness-douchematten zijn weer ideaal om uw voeten te masseren en te reinigen zonder dat u hoeft te bukken. Ook bieden wij veiligheidsmatten aan om zo lekker en veilig van uw warme bad te kunnen genieten.
 
Douchekrukje
Heeft u moeite om lang te staan dan is een douchekrukje een ideaal hulpmiddel voor u.
U kunt zo tijdens het douche rustig zitten en alle tijd nemen om u op te frissen.

Er zijn verschillende douchekrukjes verkrijgbaar. Van losse die u zelf kunt verplaatsen tot douchekrukjes met armleuningen of een zitleuning. Verder kunt u zelf de poten verstellen om zo het douchekrukje in de juiste lengte te zetten. Door de antislipvoetjes bent u ervan verzekerd dat de kruk stevig op zijn plaats blijft staan.

Klik hier voor alle badkamerhulpmiddelen van Wellsana.