Thuis in beweging blijven

   Wilt u graag meer bewegen maar is de sportschool niet de juiste plek voor u? Dat is geen probleem, want ook thuis kunt u in beweging blijven. Van simpele dagelijkse activiteiten tot aan handige fitnessapparatuur die u gemakkelijk thuis kunt gebruiken. Wij geven u tips hoe u thuis fit en actief kunt blijven.

   Kleine fitnessapparatuur

   U bent vast een keer een sportschool binnengestapt. Al die fitnessapparaten gaven u een enorme indruk. Hoe werkt dit fitnessapparaat? Welk lichaamsdeel train ik hiermee? Maar tegenwoordig kunt u ook thuis in beweging blijven dankzij kleine fitnessapparatuur. Een eenvoudige trainingsband en zelfs een compacte vitaltrainer behoren tot de categorie ‘kleine fitness apparatuur’. Voortaan heeft u thuis een eigen sportschool en kunt u in eigen tijd en eigen omgeving in beweging blijven. En dat niet alleen, want kleine fitnessapparatuur is gemakkelijk op te bergen – onder uw bed, in de bergruimte, op zolder. U haalt ze met gemak tevoorschijn en ruimt ze met hetzelfde gemak weer op.

   beweging

   Minitrainers

   Naast trainingsbanden en vitaltrainers, zijn minitrainers ook ideale apparaten om thuis in beweging te blijven. Met deze minitrainers traint u met hetzelfde apparaat uw armen en uw benen. Plaats simpelweg het apparaat op grond, onder uw bureau of op een tafel en u kunt dagelijks uw armen en benen trainen.

   Kleine fitnessapparatuur

   Als u meer wilt bewegen hoeft u niet gelijk intensief te sporten. Natuurlijk heeft sporten een groter effect, maar door extra beweging in uw dagelijks leven te integreren blijft u zonder moeite in beweging. Alle kleine beetjes helpen! Wij geven u hieronder enkele voorbeelden die vast en zeker ook een onderdeel van uw dagelijks leven zijn:

   • Traplopen
   • Van en naar uw werk fietsen
   • Een wandeling maken
   • Het huis opruimen
   • Thuis klusjes doen, bijvoorbeeld tuinieren

   Een mens heeft minimaal 30 minuten per dag nodig om gezond en fit te blijven. De extra tijd die u aan beweging besteedt is altijd mooi meegenomen. Met deze tips kunt u voortaan ook thuis in beweging blijven!


   waiting...

   Contact
   010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.