Huismiddeltjes voor een mooie huid

   Iedereen heeft zo zijn eigen beautygeheimen. Maar het is natuurlijk ook leuk om deze geheimen met elkaar te delen! Wist u dat u grotendeels alles in huis heeft voor een mooie huid? Dan hebben we het niet over uw gezichtscrème of bodylotion, maar al die andere huishoudmiddeltjes. Denk bijvoorbeeld eens aan olijfolie, komkommer en honing – allerlei handige middeltjes met een uitstekende werking voor een mooie en gezonde huid! Wellsana geeft u tips hoe u ze optimaal kunt gebruiken voor uw huidverzorging.

   Honing

   Waar honing al wel niet goed voor is. Honing heeft een verzachtend effect en pakt onzuiverheden aan. Het werkende effect is nog groter wanneer u een er een scrub van maakt. Heeft u last van puistjes of een rode huid? Breng dan een dun laagje honing op uw huid aan en spoel het na enkele minuten af met lauwwarm water.

   Komkommer

   Kent u dat beeld? Schijfjes komkommer op uw ogen en heerlijk ontspannen? Komkommers hebben inderdaad een reinigend effect omdat ze vol met water zitten. Ze bevorderen het afscheiden van gifstoffen uit het lichaam. Bovendien zorgen ze voor een herstellend en egaliserend effect. Dat is de reden waarom men komkommerschijfjes op de ogen legt: u krijgt een verfrissende en egale uitstraling.

   Theezakjes

   Theezakjes bieden de oplossing wanneer u last heeft van gezwollen ogen of een branderig gevoel bij uw ogen. Doop de theezakjes in ijskoud water en leg ze vervolgens net zoals de komkommerschijfjes op uw ogen of huid. Laat ze vervolgens een paar minuutjes rusten. Zwarte thee bevat een grote hoeveelheid tannine dat helpt tegen zwellingen. De smaken rooibos en groene thee werken het beste tegen acne.

   Olijfolie

   Het hydrateren van de huid doet wonderen. Uw huid blijft daardoor zacht, soepel en droogt niet uit. Ieder persoon reageert anders op crèmes en lotions, en daarom is het belangrijk om erachter te komen wat voor een crème of lotion het beste bij u past. Maar wist u dat olijfolie dezelfde werking heeft?

   Deze huismiddeltjes kunnnen u al een heel eind verder helpen naar een mooie en gezonde huid. Niet alleen heeft u ze vaak al in huis, ze zijn ook nog eens voordeliger.


   waiting...

   Contact
   010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.