Wellsana: de online gezondheidsshop!

   Inhoudsopgave

   Tegenwoordig geven veel mensen er de voorkeur aan om aankopen online te doen. Als u online shopt, kunt u dit op elk moment van de dag doen, want u hoeft uw huis er niet voor uit. Dat scheelt u tijd en ook kosten als bijvoorbeeld parkeerkosten. Een ander groot voordeel is dat u online gemakkelijk artikelen met elkaar kunt vergelijken zonder dat een verkoper u op de vingers kijkt!

   Natuurlijk geldt voor sommige artikelen dat u ze graag wilt kunnen zien of proberen voordat u beslist of u ze definitief aanschaft. Dat is bij Wellsana geen enkel probleem! U mag geleverde artikelen altijd thuis proberen, precies zoals u dat ook in een winkel mag doen. Mocht een artikel onverhoopt toch niet bevallen, dan mag u het terugsturen naar ons. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden, Wellsana neemt deze voor haar rekening. U bestelt bij Wellsana dus geheel zonder risico!

   Bij Wellsana kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment artikelen die u kunnen helpen om thuis gezond en fit te blijven. U vindt in onze ruime collectie volop praktische en handige artikelen voor dagelijks gebruik in diverse categorieƫn. Denk aan artikelen op het gebied van gezondheid, cosmetica, wonen & interieur, hulpmiddelen, kleding en mobiliteit. Dus of u nu op zoek bent naar een wandelstok, bloeddrukmeter of douchekruk; Wellsana heeft het allemaal voor u.

   Actief en gezond leven

   Wellsana is de gezondheidsshop waar u terecht kunt voor alle praktische zaken die u kunnen helpen actief en gezond te blijven. Bij al onze artikelen vindt u een uitgebreide beschrijving van de belangrijkste kenmerken zoals afmetingen, gewicht en andere specificaties. Van veel artikelen zijn ook reviews beschikbaar. Hierin kunt u nalezen hoe tevreden andere klanten zijn over een artikel. Als u toch nog aanvullende vragen heeft of extra informatie wilt, kunt u altijd contact met ons met ons opnemen. U kunt ons telefonisch maar ook via de chatfunctie online bereiken en al uw vragen stellen. Wij helpen u graag!

   Blog

   Ook dit blog biedt u veel informatie over thema's die met uw gezondheid te maken hebben. Wilt u bijvoorbeeld weten hoe u thuis op een eenvoudige manier in beweging blijft? U vindt het antwoord gemakkelijk in onze shop. Bekijk onze verschillende productcategorieƫn en ontdek welke handige hulpmiddelen en aanverwante artikelen wij u te bieden hebben. Het uitgangspunt van Wellsana is immers dat we u graag van dienst zijn om zo gezond en fit mogelijk te blijven!

   Blog


   waiting...

   Contact
   010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.