Gezondheidsschoenen voor gezonde voeten

   Uw voeten krijgen het uw hele leven lang te verduren. Veel lopen, wandelingen maken, sporten – het is dan ook niet heel gek dat er voetproblemen op kunnen treden. Bekende voetproblemen zijn onder andere hallux valgus, hielspoor of een hamerteen. Hoe vroeger u met het probleem bekend bent, hoe beter. In dat geval kan er namelijk iets aan gedaan worden. Ook u kunt er zelf wat tegen doen door bijvoorbeeld comfortabele schoenen te dragen. Verbandschoenen, therapieschoenen of gezondheidsschoenen – u vindt ze allemaal in de webshop van Wellsana.

   Gezondheidsschoenen van topkwaliteit

   De gezondheidsschoenen van het merk Varomed zijn speciaal ontworpen voor mensen met voetproblemen. Alle schoenen van Varomed hebben een uitneembare zool zodat u uw eigen zolen kunt blijven gebruiken. Bovendien hebben de meeste gezondheidsschoenen een klittenbandsluiting zodat u ze gemakkelijk aan- en uit kunt trekken.

   Promed is net zoals Varomed ook een schoenmerk gespecialiseerd in gezondheidsschoenen. Heeft u bijvoorbeeld last van gevoelige of ingezwachtelde voeten? Dan zijn de gezondheidsschoenen van Promed perfect voor u. Dankzij de handige klittenbandsluiting hoeft u nooit veel moeite te doen om uw schoenen aan- en uit te trekken. Bovendien zijn ze met open en dichte neus verkrijgbaar. Promed heeft echter nog veel meer: ook hallux valgus inlegzolen en andere gezondheidsapparatuur kunt u van het merk Promed vinden.

   Gezondheidsschoenen in de juiste maat

   Dat de juiste maat schoenen bijdragen aan optimaal draag- en loopcomfort hoeven wij u vast niet te vertellen. Maar toch zijn er veel mensen die niet goed weten welke schoenmaat ze precies hebben. In dat geval kunt u het beste uw voeten opmeten. Op deze manier weet u zeker welke schoenmaat u nodig heeft.

   Gezondheidsschoenen zijn vrijwel altijd in een wijdere maat verkrijgbaar. De smalste schoenwijdte is F en de breedste schoenwijdte is M. Daartussenin zijn schoenwijdte H en K de meest voorkomende schoenwijdtes. Bij Wellsana kunt u de gezondheidsschoenen voor uw gemak op de juiste maat filteren zodat u meteen de artikelen in uw maat ziet.

   Bent u op zoek naar comfortabele gezondheidsschoenen van hoge kwaliteit? Neem dan eens een kijkje bij het aanbod gezondheidsschoenen van Wellsana!

   gezondheidsschoenen


   waiting...

   Contact
   010-447 98 88Wij beantwoorden uw vragen graag van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.00 en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.