• product

   Hydas
   4-delige insmeerhulp

   van € 24,99 voor € 19,99
   Artikelnr.: 00482/80X
   Kleur wit
   Kies het door u gewenste artikel.
   Selecteer hoeveelheid
   error.wrongLength
   Beschikbaarheid: 
   Het artikel is leverbaar
   product.hotline.info
   • Bijpassende artikelen
   • Andere klanten kochten ook
   In een notendop
   In een notendop
   • Makkelijk insmeren, wassen en masseren
   • Bereik gemakkelijk elk lichaamsdeel
   • Ideaal voor op vakantie
   Producteigenschappen
   Producteigenschappen
   Producttype:
   Insmeerhulpje
   Lengte:
   47 cm
   Doorsnede:
   9 cm
   Gewicht:
   300 g
   Product Beschrijving
   Product Beschrijving
   Deze insmeerhulp bewijst vooral bij de moeilijk te bereiken plekken van het lichaam zijn dienst! De greep bestaat uit twee delen, die aan elkaar gezet kunnen worden. Hierdoor is de insmeerhulp ook gemakkelijk mee te nemen op reis. Het 7-kamersysteem zorgt voor een gelijkmatige dosering. Wordt met spons-, sisal- en massageopzetstuk geleverd en is met gebruikelijke lotions en crèmes te gebruiken.
   • Dit zeggen onze klanten
   4-delige insmeerhulp heeft als beoordeling 4.8 van de 5 door 6.
   Rated 5 van de 5 door uit Goedehulp voor mijn rug ik ben er blij mee Dit is een hulp waar ik veel aan heb
   Datum plaatsing: 2019-05-18
   Rated 5 van de 5 door uit Ik vind het een geweldig dich. Ik ben er al een helen tijd opzoek naar. Want ik kan nu mijn rug in smeren.
   Datum plaatsing: 2019-03-01
   Rated 4 van de 5 door uit Handig apparaat Moet mijn rug dagelijks insmeren. eindelijk geen hulp meer nodig van iemand bij het insmeren, gebruik voor het insmeren wel de spons omdat dit makkelijker is te gebruiken met zalf.
   Datum plaatsing: 2018-07-10
   Rated 5 van de 5 door uit mooi stevig materiaal. 1.Door mijn minder spierkracht.kan ik de hulpstukken niét aansluitend aanklikken.dus valt het telkens tijdens het douchen/bij rug wassen.2.ook kan ik de steel niet meer ontkoppelen..want dan kan namelijk. jammer..
   Datum plaatsing: 2018-03-24
   Rated 5 van de 5 door uit ik heb dit de vorige maand gekocht en ben er zeer de mooie houder met de 3 borstels aale 3 uitgeprobeert geweldig zeker als je niet zo groot ben en natuurlijk ook niet zo,n lange armen hebt dat is dit geweldig, nou kom ik ook bij mijn bovenrug eerst was dat moeilijk maar nu niet meer en een fijne borste als je in moet smeren met bv bodylotion.
   Datum plaatsing: 2017-08-25
   • y_2020, m_1, d_20, h_12
   • bvseo_bulk, prod_bvrr, vn_bulk_3.0.4
   • cp_1, bvpage1
   • co_hasreviews, tv_0, tr_6
   • loc_nl_NL, sid_004828, prod, sort_[SortEntry(order=SUBMISSION_TIME, direction=DESCENDING)]
   • clientName_wellsana